Alicia Vikander in Michael Fassbender imata najbolj vroči parni stil, tudi svež zrak

Alicia Vikander in Michael Fassbender sta povezala vozlišče na zasebni slovesnosti v Ibizi, Španija, preteklega oktobra in izgleda, da je romantična energija Evrope še vedno zelo povezana z njimi.

V četrtek se je par dotaknil v Sao Paulu v Braziliji in izgledal je kot čudovit duo. Fassbender je izgledal kul v modrih jeansah, črni srajci in casual blazerju, medtem ko je Vikander, obraz Louis Vuitton in mojster rdeče preproge, v srednjem rokavu izgledal brezkontaktno, cvetlična Rebecca Minkoffova obleka, idealna za toplo vreme v Južni Ameriki.

Alicia Vikander and Michael Fassbender
Leo Marinho / Splash News

Ta dva sta imela nepozabno leto in se takoj po oktobrski poroki začela na italijanskem medenih tednih. Ugotovili so jih, da so uživali v lokalnem prevozu v Bologni, in celo vzeli čas, da se samozavestno z domačini. Seveda, Vikander in Fassbender vedo nekaj o potovanju v slogu. Skozi poletje so se obrnili na LAX v Tinseltownu tako, da so se preprosto prikazali in vlekli svojo prtljago.

Z veseljem pričakujemo, kaj bodo nosili za naslednji let.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 12 = 20

map