Allison Williams sproža dobrodelne “10 Days of Giving” kampanje Instagram-tukaj je, kako sodelovati

Današnja kampanja Allison Williams, ki je bila prvič objavljena 10 dni, se je danes začela za Horizons National, dobrodelno organizacijo blizu srca, ki zagotavlja 6-tedenski izobraževalni program za otroke z nizkimi dohodki.

Zadnji maj, The Dekleta zvezda je sodelovala pri organizaciji Dana obzorja preprost družbeni medijski eksperiment za zbiranje denarja za vzrok. Ona postala na Instagramu, da če bi privrženci donirali 40 ali več, bi jim poslala kozarec svoje najljubše sladkarije (ki jo je podarila Dylan’s Candy Bar) in osebno noto. “Naročil sem 100 kartic, ki so mislili, da bi bilo učinkovito in potem nekaj sto ljudi dejansko podarilo,” je povedal Williams V stilu prejšnji teden. “Postalo je veliko večje, kot sem mislil, da bi. Bila sem tako navdušena. “V sodelovanju z Dylanovim Candy Barom je Williams pomagal Horizonsom doseči milijon dolarjev v enem dnevu.

“Bilo je tako nagrajevano na toliko načinov, da je bilo, ko je prišlo čas, da začnete s temi brainstorming letom, kot sem rekel:” Ok, moramo iti večje, “je nadaljevala. Torej, Williams je razširila svojo enodnevno oglaševalsko akcijo s socialnimi mediji na 10 Days of Giving in se združila z blagovnimi znamkami, kot so Jennifer Meyer, Keds, Stella & Dot, Lancer Skincare in še več, da bi si prizadevala za zbiranje sredstev na naslednjo stopnjo.

POVEZANE: Manikura Allison Williams je najslabša stvar, ki jo boste videli cel dan

“Vsak dan bom v svojih socialnih medijih objavil izdelek, ki mi ga je dala družba, ki jo imam rada in ročno izberem,” je povedala. “Tako je na primer prvi dan Keds podaril 200 parov čevljev, tako da če ljudje podarijo 50 dolarjev, kar je manj kot par Keds, vam bomo poslali par Keds in dobili boste sporočilo od mene , in dajete organizaciji, ki ne bi mogla biti večja. “

Če želite sodelovati, preprosto pojdite na Williamsov Instagram od danes do 12. maja in sledite navodilom za znesek, ki ga darovati Horizons za vsak izdelek, ki ga objavlja. Kot bonus, vsak, ki daruje v teh 10 dneh, bo vpisan v žrebec za zmagovalni prenosni računalnik MacBook. Na svojem socialnem mediju bo objavila zmagovalca MacBooka (Facebook: AllisonWilliamsOfficial; SnapChat: awilly88) 12. maja.

Torej, kaj lahko poskusite in dosežete danes? Keds, naravno.

Fantje! To je tisti letni čas! Razen v tem letu je Horizons Giving Day 10 dni, in vsak dan bom dal tone super stvari … in to je vse za dober razlog. Donirajte v Obzorje (organizacija, ki jo imam najbolj všeč, ki otrokom z nizkimi dohodki pomaga pri prihodu v šolo) in se zahvaljujem v različnih oblikah (obvi osebna opomba vsakemu darovalcu). Danes je: @ KEDS! Povezava v bio. Samo 200 parov v zameno za 50-odstotno donacijo. ❤️❤️ # 10DaysOfGiving

Video objavil Allison Williams (@aw)

FOTOGRAFIJE: Rdeča preproga Allison Williams

“Mislim, da bo to res zabavno,” je nadaljeval Williams. “Moje upanje je, da bo postala letna stvar, v kateri ljudje pričakujejo, da bo prišla, in vedeli bodo, da bom vsako leto naredil nekaj zlega in zelo učinkovitega, zato bodo začeli paziti, kaj bo to storilo. Poskušam razmišljati o tem kot svoji različici “Oprahovih najljubših stvari”, ki so moje najljubše stvari. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 + = 16

map