Angie Harmon Channels 70-ih v Midriff-Baring Ensemble

Angie Harmon čas je ta vikend odpotoval v diskoteko! Pri Zabava tedensko pred-Emmys party v restavraciji Fig & Olive v Los Angelesu v soboto, v Rizzoli in otoki igralka v sedemdesetih letih 20. stoletja je v dvodelnem ansamblu Sally LaPointe oranžna oranžna, ki jo je seznanila s klavirico Laura Ross in pete Jimmy Choo. “Sedaj sem obseden s celo leto 1975, Studio 54, super tan znamke, bikini [poglej]” Harmon je povedal InStyle.com, zakaj je imela rad obleko. “To je poletje za mene zdaj.”

Težko je verjeti, da je Harmon, ki je pokazal svojo telesno težo v vrhu in krilu, 42 let in trije mati. Vendar pa je več kot dobro, ko se je izkazala za njo. “Udobna sem, da sem zmečkala”, nam je rekla igralka.

Harmon ni tuje za te vrste dogodkov – začela se je začeti leta 1995 Baywatch Nights in kasneje z zvezdico Zakon in red. Morda zaradi tega ima rutinsko rutinsko rutino. “Poslušam glasbo in takoj, ko pridem domov, skočim v nekaj udobnih oblačil,” je rekla. “In mi je všeč tequila na skalah s tremi limesa, vedno ima tri limete.” Sedaj je to rutina, s katero lahko pridemo na krov.

Se veselijo Emmysa? Oglejte si najbolj seksi Emmys obleke kdaj v naši galeriji! Plus, ne pozabite ujeti nagrade razstave nocoj ob 8 uri. ET na NBC.

-Po poročanju Scott Huver