Anna Camp nam daje 360-stopinjski pogled na njeno poročno obleko

Že smo vedeli, da je bila Anna Camp čudovita nevesta na svoji poroki sedaj – možu Skylarju Astinu – zdaj pa nam daje 360-stopinjski pogled na njeno čudovito obleko na socialnih medijih in smo v strahu nad njim.

POVEZANE: 9 slavnih neveste, ki so nosile oblačke IRL Cinderella na njihovem poročnem dnevu

The Pitch Perfect ko-zvezde so povezali vozlišče na zunanji slovesnosti v soboto, 10. septembra, v Santa Ynezu v Kaliforniji. Na velikem dnevu smo videli oblačilo Campa večinoma s sprednje strani in zdaj se lahko oblečemo na obleko za obleko Reem Acra s strani in nazaj!

Zahvaljujoč oblikovalcu in njeni glamerski ekipi, kot so fant hairstylist Rod Ortega in ličila Jenn Streicher, je 33-letna nevesta začela deliti fotografije, ki so ponujale pogled na nekatere intricacies njenega po meri videza iz vseh kotov.

Zaljubljen v mojo @reem_acra dress��Thankyou @highheelprncess za vse! @ rodortega4hair in @jennstreicher Toliko te ljubim! @tessalynevents Zahvaljujemo se, ker smo naredili svoj dan sanj beautuful�������� @ssalvette za pic .. ��

Fotografija objavila Anna Camp (@therealannacamp)

❤️

Fotografija objavila Anna Camp (@therealannacamp)

Včasih moraš oblačiti svojo obleko! Hvala @ rodortega4hair in @jennstreicher za pic in moje ličenje ❤️u @highheelprncess @reem_acra

Fotografija objavila Anna Camp (@therealannacamp)

Obleka je brez rokavov, ima nameščen prsni koš in vrat dekleta. Z vsemi čipkami in tilom se strinjamo z Kampom, da “včasih moraš oblečiti svojo obleko.”

POVEZANE: 5 stvari, na katere upamo, da se naučimo Rob & Chyna Ta sezona

Astin in Kamp sta se zaposlila januarja letos, saj sta svoj prvi javni nastop doživela v paru v juniju 2013 – in pred kratkim je praznovala skupno skupino bachelorette / bachelorette, polno zabavnih prireditev.

Vemo, da je bil 28-letni ženin v svoji obleki Ermenegildo Zegna precej popačen, vendar v primerjavi s tem showstopperjem ni bil tako privlačen.