Anna Kendrick je bila pritiskana na “Show More Skin” na igrišču Perfect 3

Takoj, ko smo mislili Pitch Perfect Franšiza je bila ena izmed redkih, ki je v Hollywoodu praznovala raznolike glasove in ljudi vseh oblik in velikosti, Anna Kendrick se je odprla, da bi razkrila resnico.

V intervjuju z Harper’s Bazaar UK, 32-letna igralka je dala mnenje o povratnih informacijah Pitch Perfect 3 pozval, naj izgleda na določen način.

Anna Kendrick Pitch Perfect
Quantrell D. Colbert / Univerzalni studii

“Smešno je, če kadarkoli naredimo opremo za garderobo, se mi zdi, da smo z zgornjega besedila zapisali, da bi morali biti ostrejši in seksi ter da bodo imeli več kože,” je dejala. “In jaz sem, da ljudje ne vidijo filma. Vsekakor se ne pojavljajo zaradi naše seksualne privlačnosti. “

Anna Kendrick
Quantrell D. Colbert / Univerzalni studii

Nadaljevala je: “Lepo je, da se občinstvu zanima gledanje filma napak in deklet različnih oblik in velikosti.”

Kendrick je odprla tudi zgodbe o spolnem nadlegovanju žensk v Hollywoodu, ki se še naprej pojavljajo. “Pred nekaj dnevi sem se pogovarjal s prijatelji, tistim, ki se ukvarja s tehnologijo in tistim, ki se ukvarja s trženjem, in rekel sem:” Vesel sem, da se to dogaja in upam, da se bo to še naprej zgodilo v manj vidnih industrijah ” “Samo Hollywood in politika,” je rekla, “In če ženske poročajo v kateri koli industriji, se jim verjame.”