Annette Bening in Teenage Daughter of Warren Beatty Elle je Dead Ringer za njeno znano mamo

Annette Bening je morda prejela čast zaradi njene neverjetne kariere in katerega filma, Ženske 20. stoletja je bila predvajana na AFI Festu v Los Angelesu v sredo, vendar je bila njena in hči Warren Beatty, 16-letna Elle Beatty, ki je resnično ukradla predstavo.

Družina je prišla na rdečo preprogo AFI Festa za posebno preizkušanje filma, Bening je videti čudovito kot kdaj v črnih hlačah in črno bluzo z čisti rokavi, Beatty pa ji dopolnjuje vse črni videz v črni barvi. Elle je čudovito izgledala kot ogljik kopije svoje matere v modro obleko in obleke.

SHOP TREND:

Obleka Embed
Vljudnost

Obleka Hervé Léger, $ 850; shopbop.com.

VIDEO: Michael Douglas in Catherine Zeta-Jones sta dva otroka odrasli

 

Elle je najmlajša od štirih brate in sestre, z dvema starejšima bratoma, 24-letnim Stephenom in 22-letnim Benjaminom in starejšo sestro, 19-letno Isabelo.

POVEZANE: Elle Fanning in Annette Bening sta Cutest par na Mill Valley Film Festivalu

Beningov film, Ženske 20. stoletja, ki je bila ustanovljena v poznih sedemdesetih letih prejšnjega stoletja, sodeluje z Elle Fanning kot Beningovim mladim sosedom, ki jo skupaj z Greto Gerwigom vzame kot najemnika v bencinskem domu Santa Barbara. Bening ima dve ženski, ki učijo svojega najstniškega sina o ženskah, tako da bo odraščal, da bo človek, ki resnično razume nasprotni spol. Film premiera 25. decembra.