Ansel Elgort o tem, zakaj se imenuje DJ Ansolo

Večina ljudi pozna Ansel Elgorta s srca iz srca Napaka v naših zvezdah. Toda manj se zaveda, da 21-letni igralec-slash-producer lune kot EDM DJ poimenovan Ansolo. Dejstvo je, da bi igralka, ki ne deluje, ustvarjati impresivno kariero v glasbi, kot je nastop na Electric Zoo, naslovnica Pacha (večstopenjski nočni klub NYC, ki redno knjiguje vrhunske DJ-e), in nazadnje, podpisovanje dogovor o prestižni Island Records (prej Island Def Jam).

In čeprav je izbira faznega imena, ki ga je treba opraviti, je par za pot v zabavnem podjetju, smo še posebej navdušeni zaradi geneze njegovega Vojna zvezd moniker. Torej, ko smo pred nedavnim sedeli z njim na Prattovem inštitutu, kjer je z družino govoril na panelu, mi nismo mogli pomagati»To je bilo moje ime, ki mi ga je dal moj brat,« je povedal Elgort V stilu. “Ko sem leta 2010 vstopil v DJ-ing, je bila večina DJ-jev imenovanih zabavnih iger. TiëstoPravilno ime je Tijs. Hotel sem narediti “Ansel” zvok bolj epski. “Poslanstvo je bilo doseženo.

POVEZANE: Zakaj je Ansel Elgort popolnoma hladen s srcem

Če želite videti Ansolo v akciji, si oglejte spodnji videoposnetek.

ULTRA JAPAN �������������������� @ansolo_music TO LIFE

Video objavil anselelgort (@anselelgort)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 48 = 53

map