Anya Taylor-Joy o igri Barack Obama College Girl Girl v Barryju

V zadnjih osmih letih sta Barack in Michelle Obama očitno najbolj privlačna prvega para, ki jo je ta država že kdaj videla. Pojejo skupaj z Usherjem. Predstavljajo se drug drugega. In več kot to, zdi se, da resnično uživajo v drugem podjetju – tudi v najbolj očarljivem svetovnem centru.

Obamas se zdi tako popolnoma usklajen, skorajda nemogoče predstavljati čas, ko niso bili močni par, prav?

No, Netflix bo poskusil. Danes se je izdajal streaming velikan Barry, biopic o POTUS-u in njegovem življenju BM (pred Michelle). Film je bil postavljen leta 1981, ko je Obama začel svoje mlajše leto na univerzi Columbia. In nam daje pogled na to, kako je bil kot mladi študent, ki je ugotovil svojo prihodnost, medtem ko živi v rasno napolnjeni in zločini napolnjeni New Yorku.

Barry Netflix - 1
Vljudnost Netflix

Film nam daje tudi idejo o tem, kdo je datiral, preden se je srečal z Michellejem v pravni družbi v Chicagu leta 1989 (za več o tem se spodobi, Southside z vami). Torej, kakšna je bila Obamaova deklica? Verjetno zelo podobna Charlotte, ki jo je v filmu igral 20-letna igralka Anya Taylor-Joy.

“Charlotte je združitev treh Obamaovih dejanskih kolegov,” pravi Taylor-Joy V stilu ko sva sedela z njo na mednarodnem filmskem festivalu v Torontu. “Pogledali smo nazaj na način življenja svojega življenja in ljudi, s katerimi se je obkrožil, in nam je pomagal ustvariti ta značaj.”

Barry Netflix - 2
Vljudnost Netflix

Taylor-Joy je dejal, da je Charlotte v času njegovega življenja, medtem ko se je resnično trudil, da bi se znašel za Obamu. “Ona je New Yorker – ona ve, kdo je in kje ona stoji na svetu,” je rekla Taylor-Joy. “In to je za Barryja res zanimivo, ker je bolj pesnik in sanjač. So zelo različni ljudje, vendar drug drugega izzivajo ideologije z neverjetno količino prijaznosti in ljubezni. “

POVEZANE: 13 filmov, ki jih morate videti v decembru

Čeprav njihova mlada ljubezen ne traja na koncu, je bila ta povezava del tega ključnega trenutka v prihodnjem življenju predsednika. “Film je očitno o Obamau, vendar je še vedno zelo univerzalna zgodba o občutku izgube in iskanju svojega mesta na svetu,” je dejal Taylor-Joy. “Zanimivo je videti, kakšen je bil v tem trenutku svojega življenja, ker je predsednik, a konec dneva je tudi moški.”

Barry zdaj pretaka na Netflix.

Preverite prikolico zgoraj.