Ariana Grande želi odmik od socialnih medijev, zato je o njej objavila

Pusti Ariano sama!

Razumljivo smo bili navdušeni nad zgodbo Ariane Grande in Pete Davidsonovo zgodbo o razsvetljavi, ki jo skupaj z brezbrižnimi samopodobami zanesljivo zabeleži. Toda, očitno, za vse srčne oči in čestitke, ki so jih pustili pravi oboževalci, je bilo tudi toliko trollov, ki so tudi negativni komentarji. 

V začetku tega tedna je Pete Davidson obrisal celotno krmo Instagrama, ki pojasnjuje, da medtem ko “ni nič narobe” z njim ali njegovim odnosom, je “internet zloben kraj”, ki prinaša toliko negativne energije. (In nihče nima časa za to ko so zaposleni, da bi iztržili to energijo Big Dick.) Iskreno se strinjamo, zdaj pa se zdi, da je Davidsonova zaročenka.

V ponedeljek se je Grande odločila, da bo na Twitterju postavila rekorde na njeno prihodnjo uporabo v socialnih medijih, potem ko je en fan poudaril svojo vrnitev v Snapchat. (Spomni si Snapchat ?!) “Za nekaj časa bom objavil na Snapchatu in se potegnil iz Twittera in ig,” je napisala.

“Samo včasih ne morem pomagati, temveč se vmešavati v negativno sranje, ki se lahko resnično zgodi in ne vredi iskreno. Obljubil sem, da ti bom vedno povedal. Všeč mi je u sm! Bodite dobro in srečni. “

V odgovoru, ki je bil od takrat izbrisan ljubitelju, ki jo je prosil, “prosim, ne zapusti”, je obljubila, da ne bo popolnoma zapustila Cvrkutati, ampak da je to dejansko strupeno mesto, kar dobi presenečenje, je kdaj odprla aplikacijo. Kasneje je povedala drugemu uporabniku, ki jo razume, da ni vsakdo sovražnik, in da je hvaležna za podporo njenih oboževalcev, ki so imenovali negativne pripombe “hrup”.

POVEZANE: navijači mislijo, da je Ariana Grande “Bog je ženska videoposnetka” zbral Jean Paul Gaultier

Ker je Grande nadaljeval s tweetiranjem, deli promocijsko Sladilo posnetke na Instagramu in post selfie – čeprav so bile komentarje na njeni strani Instagram izključene. Davidson je medtem dosegel obljubo, ki ga je obljubil socialni medij, saj je njegova stran izbrisala vse vsebine.

Pogrešali te bomo nori otroci. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 6 =

map