Ariana Grande izgleda neverjetna v kostumu Madonna’s Rebel Hearts Tour

Izkazalo se je, da sta Ariana Grande in Madonna enaka velikost oblek! 23-letna pevka “Dangerous Woman” je imela redko čast, da je včeraj zvečer nosila eno od njenih kostumov pri ugodnosti Raising Malawi v Miamiju, in izgledala je čudovito v sparkly-flipper-inspired obleki.

Cilj Raising Malawi, neprofitne organizacije, ki jo je začela Madonna, je podpirati sirote in ranljive otroke, ki živijo v afriški državi. Včeraj je 58-letna pevka “Vogue” gostila razkošno ugodnost za organizacijo, dražbo del iz svoje osebne zbirke in kostum iz nje Rebel Hearts Tour. Če bi resnično prodajala kostum, ji je Madonna potrebovala popoln model in je našla samo osebo v Ariani Grande!

Grande je bil več kot pripravljen pokazati krasen črn bodizuit, oblečen z bleščečimi obrobami. Nosila je črne ribnike, dolge črne rokavice in uhani v obliki zvezde, ko je usmerila svojo notranjo Madonico. Grande je flaunted obleko na Instagramu in izrazila njeno vznemirjenje za noč: “nenadoma me veseli, da bi podprla @ raisingmalawi in shimmy z mojo kraljico @madonna nocoj (v svoji lasti Rebel Heart turne obleke).”

nenavadno navdušena za podporo @ raisingmalawi in shimmy z mojo kraljico @madonna nocoj (v svoji lastni Rebel Heart turnirski obleki ��) @artbasel. ♡

Fotografija, ki jo je objavila Ariana Grande (@arianagrande)

razpoloženje @madonna @raisingmalawi ♡ ��

Video, ki ga je objavila Ariana Grande (@arianagrande)

POVEZANA: babica Ariane Grande preseneča svojo Backstage na AMA

Vse skupaj je bila noč uspešen, CNBC poroča, da je dogodek ustvaril neverjetnih 7,5 milijona ameriških dolarjev!

VIDEO: Oglejte si Ariano Grandejevo evolucijo las