Ariana Grande je en seksi snežni zajček pri Jingle Ball

Pustite ga Ariani Grande, da bi “zimski” obrabi izgledal glamurozno in seksi. Chanteuse je zadel žogico Jingle Ball, ki se je zbral v zvezdah, in se v črnem pufru oblekel na bralnico DKNY Spring 2017, mini krilo in krzno. Grande je namreč najbolj izkoristil komplet krznenih ušes in krznenih rokavic. Na dogodku Madison Square Garden je podala puhaste čevlje in gole ribnike. 

Njene lepote so bile na mestu kot običajno. Skupaj s svojim podpisom visokim ponatom, je Grande nosil šimerno rožnato senco z mačkami za oči. Matte roza ustnice in beli mani so končali sezonski videz.

Pravzaprav je Grande še posebej navdušil enega slavnega oboževalca v občinstvu. Hugh Jackman je objavil ta slastni posnetek s pop zvezdo, hvala ji, ker se je počutil kot “kul očka”. Hunky Wolverine igralec je oče Oskarja, 16 let in Ave, 11.

@arianagrande, razen dejstva, da ste super nadarjeni … hvala za (neuradno), da sem postal kul očka. @iheartradio @republicrecords

Fotografija objavila Hugh Jackman (@thehughjackman)

VIDEO: Ariana Grande evolucija las

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 − = 36

map