Ariana Grande razkriva nove srebrne lase in internet je obseden

Za to transformacijo las smo 100 odstotkov. Ariana Grande je že bila vesoljska princesa, vendar je postala še bolj uradna s svojo drzno novo barvo las.

24-letna pevka “Side to Side” jo je pravkar zavila Nevarna ženska ogled v tujino, in izgleda, da je bila pripravljena na spremembo po njenem potovanju. Kakšen boljši način za začetek njenega naslednjega poglavja kot z dramatično preobrazbo lepote?

Včeraj je Grande odšla v Instagram, da bi pokazala svoj novi videz in njeni oboževalci niso mogli ohraniti svoje kul. Pesem “Into You” je barvila svoje dolge, čudovite ključavnice sive! Na sliki izgleda kot totalna princesa, kjer zlepi gola ustnico in dramatične trepalnice.

Grande je podoba pod imenom “btw i (to je siva)”, kar je verjetno potrebno razjasnitev, saj so lasje vijoličaste na sliki.

btw i (to je sivo)

Objava, ki jo je delila Ariana Grande (@arianagrande)

Če imate déjà vu, je verjetno zato, ker smo prej videli podobno barvo na Grandeju. V letu 2015 je nosila sivkasto srebrno lasuljo za glasbeni videoposnetek »Focus«, zdaj pa je prinesla pogled na življenje – mi smo obsedeni! In morda z novimi lasmi pride nova glasba?

Ne moremo čakati, da vidimo Grandejevega podpisnega ponija s svojimi krasnimi novimi lasmi.