Ariel Winter je prodala svojega glavnega L.A. House-Look Inside!

Zdi se, da so nepremičninski bogovi nasmejani na Ariel Winteru – 19-letna igralka je našla kupca za njeno hišo! In precej hitro brcni. The Moderna družina in Sofija Prvi igralka je v predprostoru Sherman Oaks v Los Angelesu pred nekaj meseci navedla svoj dom v višini 1,65 milijona dolarjev, zdaj pa je v escrow.

TK
Berkshire Hathaway HomeServices

Novi lastniki bodo uživali v mansardi s 4 spalnicami, 4,5-kopalnico z zaščitnim sistemom CCTV, bazenom in masažno kadjo, ognjiščem in štirivačo.

TK
Berkshire Hathaway HomeServices

TK
Berkshire Hathaway HomeServices

Preden je imela potencialne kupce, se je Winter odločila nadgraditi in se preseliti v mesto v naslednji soseski, Studio City. Njena nova 5.000 kvadratnih metrov hiše ima 5 spalnic in 5 kopalnic in stane $ 2,7 milijona dolarjev.

TK
Berkshire Hathaway HomeServices

TK
Berkshire Hathaway HomeServices

Pričakujemo, da bo vsaka bitja prevarana kot njeno zadnje mesto, čeprav se je morala trdno posloviti od svoje stenske stenske hiše v vinski kleti in družinske sobe s kaminom oblečenim kaminom od tal do stropa. Vendar bo z vsem tem dodatnim prostorom zagotovo imela dovolj prostora za goste, ki se spijo v sobi.

Ariel Winter Claps Nazaj na Body Shamers, brani svojo pravico, da nosi kratke hlače

Igralka bo to jesen v UCLA in najverjetneje bo ustvarila prijatelje, ki bi radi pobegnili iz družinskega življenja in prišli. In kdo se ne bi želel družiti z Arielom Winter? Ona je telo pozitiven bojevnik, ki objavlja vzpenjajoče se Instagramove o samozavesti.

Prav tako ima odličen okus v nepremičninah.