Ashley Benson gre za blondinko! Oglejte si njeno novo svežo frizuro

Ashley Benson je ta teden dala lase precej malo preobrazbe. Po tem, ko je preklopila svetlo rjave ključavnice za sončno blond barvo, Lepi mali lažnjivci zvezda je bolj podobna njeni ekranski alter ego, Hanna Marin, kot kdajkoli prej. Benson, 26, je debitirala njeno plažo novo “narediti z selfie na Instagramu, in napisal up-close snap z enim hashtag:” #blonde. “

 

#blonde

Fotografija, ki jo je objavil Ashley Benson (@itsashbenzo) 27. decembra 2015 ob 14:05 PST

 

Upam, da njene nove tresave ne bodo dobili v vroči vodi z ljudmi na PLL. Benson je dejal, da producenti te serije niso tako navdušeni, ko preveč preklopi lase.

POVEZANE: 7 Instagram Lessons za učenje od Ashley Benson

“Moral sem ga zmanjšati za to fotografsko fotografijo, ki sem jo naredila in potem Lepi mali lažnjivci poklicala sem se in bila res jezna na meni, zato sem moral razširiti “, je povedala Ljudje v letu 2014 in dodala, da mora biti še posebej previdna pri poškodovanju njenih strun, saj je spremenila barvo las za vloge precej malo.

Vendar pa smo precej prepričani, da bodo tokrat znali ceniti njeno novo podobno podobo njenemu znaku na zaslonu. Oglejte si več znanih sprememb v laseh od leta 2015 tukaj.