Ashley Graham izgleda rdeče vroče v obleko obleko za obleko curve v N.Y.C.

Ura pred Ashleyjem Grahamom je bila osupla v čudoviti obleki v VMA 2016. leta, model je postavil še en seksi videz v N.Y.C. Graham se je udeležil leta 2016 Šport Illustrated Festival poletja plavanja in koncert na Coney Islandu v nedeljo v plesni rdeči obleki, ki je poudarila njeno sliko.

The Šport Illustrated Kopalka za izdajo kopalke je bila omamljena v majhni plašč, ki je pokazala njeno premoženje. Ruckasti detajli so poudarili njen pas in ženske krivine, medtem ko je par rjavih sandal z pikčasto peto podaljšal svoj visok okvir. Graham je v lahkih, plažastih valovih preoblekla svoj lobo, preden je zasukala ključavnice v zmečkano, kotno bobo za nagrado.

VIDEO: Ashley Graham: Celulit ne sme nadzorovati svojega življenja

 

Sodeč po njenem Instagramovem računu je model imel pišu s kolegi SI Hannah Davis Jeter, Kate Bock, Samantha Hoopes, Mia Kang in Barbara Palvin. Zvezda se ji je pridružila Šport Illustrated kritje, zakaj ne?

@si_swimsuit Festival poletnega plavanja ��☀️ #SISwim

Fotografija, ki jo je objavil A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

#siswim @si_swimsuit

Fotografija, ki jo je objavil A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

POVEZANE: Oglejte si najbolj seksi modni trend v 2016 MTV VMA

Ne moremo dobiti dovolj svojega telesa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 4 =

map