Ashton Kutcher & Mila Kunis Naredite 700+ dneva visokih šolarjev ob obisku presenečenj

Ashton Kutcher je morda zdaj glavna filmska zvezda, vendar še vedno trpi za njegove srednjeveške korenine.

The Ranch zvezda, ki se je rodila in odraščala v Cedar Rapidsu, Iowa, se je vrnila v državo, da je presenetila več kot 700 dijakov na srednji šoli Oskaloosa v četrtek, potem ko so pomagali zbrati denar za Native Fund – neprofitna organizacija, ki jo je začel s kolegom Iowa domači, Dallas Clark.

Sklad ustvarja denar za Iowane v stiski, vključno z otroki z življenjsko nevarnimi boleznimi, veterani in tisti, ki jih prizadenejo naravne nesreče.

Glede na Des Moines Register, vodja šole se je potopil na interkom in študentom povedal, da ima “novice za delitev” in da pride v avditorij. Ta novica se je končala, ko je Kutcher na odru, zahvaljujoč mladostnikom za pomoč neprofitnim in dvigovanje zavesti o Iowansu, ki jo potrebujejo. “Samo zato, ker ste otrok iz Ajove, ne mislite, da ne morete imeti velikih sanj,” je dejal.

POVEZANE: Glejte Ashton Kutcherjev pomemben govor senata o trgovini z otroki

Medtem ko je govoril, je bila tudi njegova žena Mila Kunis na odru. “Otroci so fotografirali na tisoče”, je povedal Kim Gile, svetovalka šole študentskega sveta v srednji šoli. “Začeli so ploskati in navijati.”

Za pomoč pri zbiranju denarja za sklad, študentski svet ustanovi računalnike za prebivalce in študente, da donira denar ali obljubo za pomoč. Do 1. marca so povišali 4.000 dolarjev in 700 obljub, več kot kdorkoli drug v državi.

Medtem ko je Kutcher v svoji matični državi, bo tudi v soboto od Roberta D. in Billie Ray Centra na Univerzi Drake odšel domov Roberta D. Raya Steber Character Award. Vsako pomladno nagrado podeljuje osebi, ki izkazuje pozitivne značilnosti in podobne lastnosti bivšemu upravniku Iowa Robertu Rayju. Kutcher je priznan za dokazovanje “dobrih likov kot vzornega vzorca”.