Baby Saint je v filmu Kim Kardashian West zapustil Cutest Chubby Cheeks

Kim Kardashian West in zadnja izdaja Kanye West za “Soul Food Sunday” so imeli ta vikend dobro hrano, pijačo in A-listje aplenty, toda presenečenje, ki ga je predstavil Saint West.

»V moji aplikaciji bova kuhala stvar,« je zvezda realnosti delila na Snapchatu, preden so prosili svoje znane prijatelje, kaj si mislijo o svojih kuharskih veščinah.

“Naredil si mi vernika,” je priznal Terrence J, ko je kopal v širino. “Ti si to storil!” Kevin Hart jokal.

Kim Kardashian SnapChat - Embed
Kim Kardashian / SnapChat

Ko so se prijatelji in družina napolnili na domačem kuhanem obroku koruznega kruha, zbrali zelenjavo, makarone in sir ter ocvrto piščanco, so Wests vzeli nekaj časa, da se preberejo in posnetek nekaj Snapchatovih videoposnetkov.

Gospod in gospa ����

Video objavil Kim Kardashian Snapchats (@kimmysnapchats)

In na naše zadovoljstvo, se je na social media platformi pojavil sedemmesečni star. Med samozavesti in posnetki njene hrane je Kardashian West oboževalce obdržal slasten pogled na majhnega fanta v obliki kratkega, vendar sladkega videoposnetka Snapchat, ki kaže, kako ji poljubi obraz z nasmejanim sinom, ko se obrne k njej. Oglejte si tukaj:

S A I N T ����

Video objavil Kim Kardashian Snapchats (@kimmysnapchats)

POVEZANE: Kim Kardashian West in njen “Sous Chef” North West Cook Delicious Meal skupaj

To ne dobi precej skrivnost od tega! Ne moremo počakati na naslednjo nedeljo Soul Food družine. Prsti so prečkali to čedalje večjo svetlobo.