Barbie dobi poročni preobrazba s to poročno obleko Oscar de la Renta

Barbie je v preteklih letih prevzela veliko osebnosti (od Karla Lagerfelda do Katniss Everdeena do Andyja Warhola), vendar je njen najnovejši videz stvari sanjskih deklet. V partnerstvu med Mattelom in Oscar de la Rento prihaja čas “prihaja Barbie”, v katerem se je arhivska pomladna oblikovalska obleka za leto 2014 (Oscar de la Renta original) zmanjšala po meri, da bi ustrezala Barbie.

“Oscar de la Renta je bil prvi oblikovalec, ki je kdaj sodeloval z Barbie, kar je čudovito,” pravi Robert Best, vodja oblikovanja pri Barbieju. “To je bilo leta 1985 in nato leta 1998 (na sliki spodaj). Oscar je vedno ime, ki pride na rdečo preprogo, ime, ki ga ljudje radi. Ekipa (Barbie) je prišla do ekipe Oskarja in zelo jih zanima, da je od njih prišla nevesta. “

Barbie & Oscar De La Renta Embed 3
Vljudnost Mattel Inc.

Toda ekipa v Mattelu hitro opozarja, da ne, Barbie se ne poroci, niti ni to poklon pokojnemu Oscar de la Renti, ki je preminil leta 2014. Torej, zakaj ni bil bridal design Peter Copping (kreativni direktor, ki je zdaj na čelu luksuzne hiše) izbran? “Ko smo začeli dialog, je prišlo do veliko sprememb, Oscar pa je bil še vedno živ, in mi smo šli z arhivi,” pravi Best, odprto. “Spreminjanje straže s Petrom se še ni zgodilo. Na koncu smo bili navdušeni nad našo izbiro, Peter pa ga tudi ljubi. Oblačilo predstavlja vse, kar vsi ljubijo o Oscarju.”

Ta obleka je izvrstna trobenta s čipko s čipko s prepleteno strastjo brez mehurčkov z izredno bledo modrim oblakom tila kot njenim vlakom. Za Best, tako natančno zajema slog etos Oscar de la Renta kot blagovno znamko – to je klasično, vendar s sodobnim robom. Toda za Barbie se je zmanjšala, saj je prišla z lastnimi izzivi, kot je najti nadomestno tkanino za obleko, ker je bila prvotna čipka pretežka ali ostala zvesta bogatim, baročnim podrobnostim poročnega nakita na mikro.

POVEZANE: omejena izdaja $ 150 Moschino-Clad Barbie prodaja v manj kot eni uri

“No, imamo strožji stroj,” Najboljše šale, ko so jih vprašali o tem procesu. “Prišlo je do prevajanja podrobnosti, da bi poskrbeli, da zajame vse glavne podrobnosti.” In kako se počuti o končnem videzu?

“Delal sem že 20 let, delam na veliko punčkih, toda mi je to vzelo dih,” pravi. “Lahka je, da bi se zmešali in bi bili všeč,” druga lutka “, toda to izgleda spektakularno. Resnično sem ponosen na to, kar je ekipa dosegla.”

Tudi pakiranje je vredno omeniti. Barbie je oblečena v modri barvi (enako modra, da je podpis Oscar de la Renta) lasersko rezanega čipkastega rokavčka, ki se obesi okoli neokrnjene bele škatle, ki se odpira na ozadju belih vrtnic. To je resnično osupljiv zbiralec predmet. Oscar de la Renta Barbie je na voljo za $ 175, ki se začne danes na spletni strani barbiecollection.com in oscardelarenta.com.

Barbie & Oscar De La Renta Embed 1
Vljudnost Mattel Inc.

Barbie & Oscar De La Renta Embed 2
Vljudnost Mattel Inc.