Behati Prinsloo utripa njeno Bare Baby Bump v nizko-Rise Sweats

Behati Prinsloo je nekaj mesecev v svoji drugi nosečnosti z možem Adamom Levine in ona ne dovoli otroku, da bi ga upočasnila. Medtem ko je pevka Maroon 5 težko delati Glas Sezona 13, njegova osupljiva žena, kar najbolje izkorišča svojo nosečnost doma.

Prinsloo je bil v nedeljo opazovan na trgu kmetov v Beverly Hillsu v Kaliforniji, ki je pokazal svojo golo dojenčku v rahlo obrobljenem majicju in trpežnih hlačah Adidas. Mama enega se je zdelo, da je vzela nekaj slogov iz svoje rock zvezda hubby, seznanjanje zelenih stožčastih potez z večbarvnimi visokimi nogavicami in črno-bele platforme Vans superge (65 $, nordstrom.com). Prinsloo je imela par črnih odtenkov in zvezala svoje dolge lase navzgor v jopič za izlet.

Behati Prinsloo Pregnant
ROMA / MEGA

Model je napovedal, da sta se ona in Levine spet pričakala v septembru tako, da sta si z bikinijem delila snemanje svojega naraščajočega trebuha. Par je pozdravila svojo hčerko Dusty Rose leta 2016 in delila snaps z njenega prvega rojstnega dne na Instagramu prejšnji mesec.

ROUND 2…..

Post je delil Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo)

 

Uspeli smo se enkrat okoli sonca …. ☀️ @adamlevine Nisem prepričan, kdo je imel te modre stare enote več, mene ali otroke. Hvala

Post je delil Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo)

“Nisem prepričan, kdo je to pametno stara enoroga užival več, jaz ali otroci,” se je Behati šalil.

Ne moremo čakati, da bi se spoznali še z novimi dodatki: če je on ali ona kaj podobna veliki sestri Dusty, morajo biti čudoviti.