Bella Hadid sprejela nagrado GQ za nagrado leta v čudoviti off-the-rameni obleki in prinaša mamo kot njen datum!

Pozdravljeni, Bella Hadid! 19-year-old je bil imenovan GQ ‘je model leta, in je vsaka bit pogledal del, medtem ko je sprejel nagrado GQ ‘v Londonu v torek zvečer.

Hadid je omalovažil Hugo Boss s šampanjcem Bardot obleko s prsnim vratom, ki je dopolnjeval tako njeno sliko in ton kože karamele. Na njenih dolgih njenih dolgih nogah je razkrila drhtno, stegno visoko režo, ki sta jo še dodatno poudarjala par zlatih petih petelin. Zgledovala je z bleščečim diamantnim koktejlom in zbirko koktajlnih obročev ter nosila dolge rjave lase navzdol in se ločila v sredini.

Hadid je bil očitno šokiran s častjo in trdil, da je “imela nekaj srčnega napada”, ko je vzela na odru, da je sprejela nagrado Model leta za kolega modela, Ashley Graham. Z nagrado v roki je krasen teen poklonil svoji materi (in njeni datumi za noč!), Nekdanji model in realnost zvezda, Yolanda Foster. “To je prvič, da je moja mama v zadnjih štirih letih postala brez postelje in ji naredila lase in ličila in sem tako srečen, da je tukaj,” je povedala množici in se seznanila z njeno mamino javno bitko z boleznijo Lyme.

se udeležuje the GQ Men Of The Year Awards 2016 after party at the Tate Modern on September 6, 2016 in London, England.
David M. Benett / Getty

POVEZANE: Bella Hadid in mama Yolanda Foster nosita rdeče kopalne obleke

Čestitam, Bella!