Ben Stiller in 15-letna hčerka Christine Taylor so vsi zrasli v premieri z očetom

Ben Stiller je prispel na premiero filma v New Yorku za njegov prihajajoči film Meyerowitzove zgodbe (nove in izbrane) v nedeljo, poleg svojega največjega oboževalca, njegova 15-letna hčerka Ella Olivia.

Šik teen se je nasmehnil na očetovi strani v ruševini iz smaragdno zelene mini obleke, ki jo je seznanila s bežnimi sandali in podobno sklopko. Stiller je igral vlogo ponosnega papa v črni obleki in sivih črtastih kravato, očitno navdušen, da bi si delil trenutek s svojo edino hčerko.

Ben Stiller Daugher Ella Olivia
Paul Zimmerman / Getty

Ne moremo pretiravati, kako izgleda odrasel Ella! Očitno ni tujec za rdečo preprogo fare-ona obravnava v središču pozornosti kot pro.

Ella je najstarejša od Stillerjevih dveh otrok z bivšo ženo Christine Taylor – nekdanji par ima tudi 12-letnega sina Quinlina Dempseyja.

VIDEO: Coinage: 5 zvezd, ki jih niste vedeli, so bili na SNL

Quin se je tudi izkazal za naravnega pred fotoaparatom – preverite njegovo modro jeklo!

Meyerowitzove zgodbe tretje sodelovanje z Stillerjevo tretjo s pisateljico in režijo nominiranim za oskarja Noah Baumbach-ulov filma v gledališčih 13. oktober.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 + = 29

map