Benji Madden želi Cameron Diaz Happy Birthday v najbolj čudovitem Instagramu

Ali ste pripravljeni, da se vaše srce stopi? V čast 45. rojstnega dne Camerona Diaža je njen mož Benji Madden v Instagram odpeljal svojo ženo zelo redko, in post ne bi mogel biti slajši.

V “Gramu, čudovit par videti blažen s veseljem, medtem ko je sestavljen na čoln. “Vesel rojstni dan mojo lepo ženo,” je napisal poleg fotografije. “Počutim se, kot da sem LUCKIEST fant ALIVE. Ne verjamem, da bi kdorkoli lahko kdaj spoznal globino, prijaznost in sočutje, s katero se vsak dan spoznam, zahvaljujoč mojemu edinemu in edinemu, da ste me dobili do končnega otroka.” Recite z nami: awww.

Srečno rojstni dan do moje lepe žene ❤️ Zdi se mi, da sem jaz LUCKIEST fant ALIVE❤️ Ne mislim, da bi kdorkoli lahko kdaj spoznal globino, prijaznost in sočutje, ki jo vsak dan doživim zahvaljujoč mojemu edinemu in edinemu – imaš me til konec baby❤️❤️❤️

Post je delil Benji Madden (@ benjaminmadden)

Madden in Diaz redko javno objavljata svoje odnose. Dejansko je bil nazadnje, ko je rocker Good Charlotte omenil svojo ženo dveh let na socialnih medijih, aprila 2016, tako da je ta Instagram še bolj poseben. 

POVEZANE: Cameron Diaz in Benji Madden’s Cutest Couple Moments

VIDEO: Cameron Diaz prejel redke družabne medije Love Note od moža Benji Madden na 45. rojstnem dnevu

Govorite o prhanju vašega S.O. z veliko ljubezni na njihov poseben dan, kajne? Swoon.