Beyoncé Out-Slays Sama na grammih 2017

Vse oči so bile na Beyoncéju, ko je v nedeljo zvečer nastopila na odru v Grammysu, in nihče ni presenetil, je pesnik ubil svojo pričakovano predstava. Plus, v primeru, da ste zamudili novice v preteklem tednu, je Queen Bey ubila svojo uspešnost Grammy med nosečnostjo z dvojčki.

Po srčni uvod od njene matere, Tina Knowles, Beyjeva številka se je odprla s holografskimi slikami, ki spominjajo njeno fotografsko fotografijo v nosečnosti, skupaj z gibljivimi slikami modrega Ivyja, ki teče okoli njenih nog. 

Beyoncé je bila osupljiva v zlati iluzijski obleki, ki je objela krivuljo in pokazala njeno vse večjo otroško grčo. Pevka je začela snemati z “Ljubezenjo surove”, ki je pela na zadnji večerni sceni – vsi smo zadržali sapo, ko je njen stol preklopil čez rob in skupaj izpuščal vzdušje, ko so ji noge spet pristajale na tleh spet. 

Kraljica je nato nadaljevala s pesmijo “Sandcastles”, ki je gledala bolj glamuro kot kdajkoli prej, saj ji je njen predan mož Jay Z in hči navdušila od občinstva. Prisežem, ženska je žarekala skozi neverjeten nastop.

POVEZANE: 21-krat Beyonce je na odru izkopal bodisiu

Jay je kasneje videl, da je razkril solze radosti, potem ko je njegova žena pokazala mešanico. To bo absolutno Grammyjeva predstava, ki se bo spominjala v prihodnjih letih.