Beyoncé’s Formation Hat Rakes v Big Bucks za dobrodelnost

Pusti Beyoncéju, da ubije dodatek in z njimi ustvarja tisoče za dober razlog.

Pevec je zbral 27.500 $ za projekt Lung Transplant Project, potem ko je podarila črno, široko obarvan klobuk, ki jo je z glasbenim videoposnetkom “Formacija” potegnila v dediščino Auctions za vzrok, ki zbira denar za raziskave, ki bodo zmanjšali čas, porabljen za pljuča čakalne vrste za presaditev in povečanje dolgoročnega preživetja.

Beyonce Formation still - lead
Youtube / BeyonceVEVO
Beyonce hat- embed
Dediščine Aukcije / HA.com
Beyonce Hat - Embed
Dediščine Aukcije / HA.com

POVEZANE: Beyoncé nosi pet različnih Lil ‘Kim kostume za noč čarovnic

Beyoncé ne samo daroval klobuk, temveč je podpisal “Vso svojo ljubezen”, skupaj z njenim podpisom. Klobuk je bil tudi seznanjen z 8 x 10 “podobe, ki jo je nosila na dražbi. Poleg mamice treh velikodušnih vlog, se je Pharrell vključil tudi v dobrodelni dogodek, ki je podaril dva para Adidas Originals.

V prvem paru je bil podpis podpisanega glasbenega mogulja in nekaj navdihujočih sporočil, vključno z “Naj vesolje v”, “Prosim, ne opravičuj” in “Mi smo nič brez Boga”. Drugi par bo po meri narejen za zmagovalnega ponudnika, ki je odpeljal domov Pharrellove brke za 11.375 $.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 42 = 46

map