Beyoncé, Solange in Family Goof Around na SNL Stage

Če imate eno stvar, ki bi jo morali vedeti o Beyoncéju, je ona največji zagovornik njene družine. Izstopila je v polni meri Saturday Night Live, da bi gledal mlajšo sestro, Solange Knowles, je svoj prvi nastop v hit vikend TV program.

In ljubezen se ni ustavila tam Sedež na mizi pesnica: zet Jay Z, mama Tina Lawson in mož Alan Ferguson sta se ustavila tudi zaradi dodatnih besed spodbujanja. Za veliko noč v New Yorku se je krasen trio žensk vrnil v tradicijo, ki so jo imeli v svoji družini že desetletja: pobiranje Solangea v sladko in smešno potezo. Oglejte si tukaj:

Še vedno je naš otrok ❤️Smo jo vzeli tako, saj je bila stara 10 let. Na legendarni SNL stopnji

Video objavil Tina Knowles (@mstinalawson)

Socialni mediji so feveze vseh treh žensk, zato so objavili video dokaze o očarljivem trenutku na Instagramu. V njem Solange vzklikne: “Imam 30 let!” Toda jasno, da jo mati in starejša sestra še vedno zdravijo kot otroka v družini. “Še vedno je naš otrok. Tako sva jo pobrali odkar je bila stara 10 let. Na legendarnem SNL faza “, napisana mati Tina Lawson na Instagramu.

Velika sestra Beyoncé je delila tudi montažo videoposnetkov Instagrama družinskih članov, ko so se na stadionu Rockefeller Plaza v studiu 8H odzvali:

Video objavil Beyoncé (@beyonce)

In po predstavi je bila zabava! Po Solangeovih predstavah »Žerjavi na nebu« in »Ne dotikaj se mojih las« in družabni seji na sejmu Instagram v družini se je skupina preselila v restavracijo za praznovanje (skupaj s SNL Igralec Leslie Jones.

Kaj se dogaja!!

Fotografija objavila Leslie Jones (@lesdogggg)

Yuuuuuuuuup!!

Fotografija objavila Leslie Jones (@lesdogggg)

POVEZANE: Solange Knowles dvakrat kaplja Music Videos za “Ne dotikaj se mojih las” in “Žerjavi na nebu”

Beyoncé ni bilo mogoče zamuditi v bleščečo črno-beli obleki Alice McCall ($ 450; alicemccall.com).

Beyonce and Jay Z Street Style - Embed
AKM-GSI

Izjemna čista obleka je bila v trendu s svojo midi dolžino, dolgimi rokavi in ​​tkanino iz celega tila. Obložena trima in sorniki so ji dali dodaten odmev, whilst njene jagodne hrustljave ustnice vbrizgale pop pada popolno barvo. Elegantna ponija in ogromna obroča sta popolnoma izpopolnila videz.