Billy Bob Thornton razkriva, zakaj je prišel do svojega zaključka z Angelino Jolie

V zgodnjih 2000-ih je bilo vse to: Von Dutch caps, TRL, in, kar je najpomembneje, poroka med Angelino Jolie in Billy Bob Thornton.

The Goliath zvezda je pred kratkim odprla svojo kratkoživo (čeprav nedvomno ikonično) zakonsko zvezo s peto ženo Jolie, ki se je začela leta 2000 in končala leta 2003. 

“Tisti čas gledam kot odličen čas,” je Thornton dejal o razmerju med nedavno epizodo HFPA v pogovoru podcast.

“Angie je še vedno moja prijateljica in ona je odlična oseba in toliko je naredila,” je nadaljeval. “S filmi, ki so ji pomembne, ali uspejo ali ne uspe, še vedno počne, kar verjame, in vedno jo bom spoštovala.”

Thornton, ki se je v letu 2014 poročil z Connie Angland, mamo svoje 13-letne hčerke, je razkril tudi zakaj se je njegov odnos z Joliejem končal. Resnično se je vse povzpelo na eno glavno nezdružljivo razliko: njihov življenjski slog.

“Njen svet je življenjski slog in moj je agoraphobičen način življenja”, se je šalil, pri čemer se je skliceval na Joliejevo nagnjenje za potovanje po svetu, ne samo za snemanje filmov, temveč za reševanje svetovnih humanitarnih kriz kot veleposlanik ZN. “Torej, to je res, to je edini razlog, da verjetno še vedno nismo skupaj, morda. V življenju je potekala drugačna pot. «

Seveda ni nobenega intervjuja Billyja Boba, dokler ni prišlo do razkritja zloglasnih vial v krvi drug drugega, ki jih je Angelina med vdorom nosila okoli vratu.

POVEZANE: Brad Pitt in Angelina Jolie sta sklenila skrbniško pogodbo

Ron Galella Archive - File Photos 2010
Ron Galella, Ltd./Getty slike

“Ogrlice so bile zelo preproste stvari:” Hej, dajmo prste s prstom in malce krvjo in tam, ko smo drug od drugega, bomo nosili ogrlico “, je pojasnil. “Bilo je tako enostavno. Toda takrat, ko je prišel v medijih, je zvenelo, kot da smo nosili vedro krvi okoli našega vratu. “

V redu, Billy, karkoli že rečete …