Blake živahno snemanje spolnih prizorov, medtem ko je poročen z Ryanom Reynoldsom

Blake Lively in Ryan Reynolds sta dve lepi ljudje, ki imajo lepo zakonsko zvezo in dve lepi hčerki in eden od razlogov, da njihova razmerja delujejo tako dobro, ker imata oba tako čudna delovna mesta.

Po njihovem mnenju je njihova poroka podprta z dejstvom, da sta oba igralca in razumeta čudne zahteve za delo v Hollywoodu.

“Na splošno je lepo imeti nekoga, ki razume, kaj počneš. Še posebej zato, ker je naše delo tako čudno – če ste poročeni z drugimi ljudmi, je vse tako čudno. Nikoli ni normalno, tudi če oba delaš to, «je povedala Dobro jutro Amerika v ponedeljek.

Blake Lively Ryan Reynolds
Jackson Lee / FilmMagic

Eden od teh »čudnih« vidikov je snemanje seksualnih prizorov z drugim igralcem. “Pomembno je vedeti, kdaj delate, da ste v odnosu z nekom drugim, da se to dejansko ne dogaja. Ker imam prijatelje, ki niso poročeni z nekom, ki je v poslu in so podobni: “Oh, tako da dejansko ne ljubiš v tisti sceni?” In jaz sem kot “Ne, ne, ne, ne, zagotovo ne. “”

POVEZANE: Blake Lively je nosil 5 popolnoma različnih oblek na enem dnevu

Živahno se je dotaknilo tistih tezav, ki jih Reynolds objavlja o svojih hčerkah, in obstaja en popolni razlog, zakaj je v redu s tem, da gredo gor: ne more se prijaviti na svoj račun Twitter.

“Na srečo sem izgubil geslo za Twitter pred približno leto in pol, zato nisem mogel slediti. Vsi se vedno sprašujejo o tem, toda nikoli ne vem. Tako smešen je, vendar potrebuje veliko terapije. “