Blake Lively nosi pulover brez hlačk in videz še bolj nepričakovan od zadaj

Ko je Blake Lively stopil v N.Y.C. v četrtek je zdelo, da manjka en ključni element oblačil: hlače. Mama dveh, ki je pred kratkim razkrila izgubo telesne teže po 61-funti, je nosila sive puloverje samo dovolj dolgo, da se nosi kot obleka.

Blake Lively - Sweater Dress
Mega agencija

Na vrhu je bila živahna modra dvodelna plašča, ki ustreza uhanom Kendra Scott (130 dolarjev, nordstrom.com) in par čipkarskih črnih bojnih čevljev, ki jih je Christian Grey verjetno ljubil. Čevlji so označevali čepe okoli prstov, čipke skoraj do kolena in strateške izreze, ki so pokazali nagib gležnja. Sponke na hrbtu so le ledi na torti.

Blake Lively - Sweater Dress
Mega agencija

Mama dveh objavila smešno Instagram o reakciji hčerke na videz. “Resnična zgodba: Ko je dvigalo zaprlo hčerko, me je zaklicalo:” Oh, ne mama, pozabila si hlače! “.

Resnična zgodba: Ko je dvigalo zaprlo mojo hčerko, me je vikalo: “Oh, ne mama, pozabila si hlače!”

Objava, ki jo je delil Blake Lively (@blakelively)

To je drugi teden z naslovom Lively, ki si ga je ogledal: igralka se je udeležila NYFWove serije Michael Kors v sredo, ki je izgledala kot sprehod, govoril Valentin v rdečih lateksovih jaknih in stilettos s srci na prstih. Jasno je, da je Valentinovo zelo resno, kot tudi njen mož Ryan Reynolds.

Blake Lively Valentine's Day
Getty Images za Michael Kors

POVEZANE: Blake Lively izgubil 61 kilogram telesne mase, ki jih je dobila med nosečnostjo

Igralec je podaril fotografijo svojega darila V-Day za svojo ženo, in kot vedno, njegov napis je smešno. Reynolds je držal srčasto torto, pokrito s jagodami, in pisal: “To torto sem za svojo ženo pekel. Zaledenitev je lepilo, ker nisem znanstvenik. “

To torto sem za svojo ženo pečen. Zaledenitev je lepilo, ker nisem znanstvenik.

Objava je delila Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Mogoče bi moral pustiti živahno pečenje.