Blake Lively praznuje korenine Cherokee v kampanji New L’Oréal

Sedaj, ko je L’Oréal Paris razširil zbirko fundacije True Match na 33 odtenkov, Blake Lively odpira svoje korenine prednikov v novi akciji za linijo.

Družba za ličenje je prisluhnila Plitva zvezda, skupaj z drugimi ženskami in moškimi različnih etničnih okolij Pregleden zvezda Hari Nefa, da jedo zakaj imajo radi zbirko in razkrivajo odtenke, na katere se prisegajo.

29-letna mama dveh, ki je še vedno noseča s svojo hčerko Inez v posnetku, kaže, da je njen otrok udaril v tekočo črno obleko, medtem ko njene blondne trepetke tekočejo za njo. “Jaz sem angleščina, irščina, nemščina in čeroki,” pravi.

POVEZANE: Slaščice za ustnice pod 10 ameriških dolarjev boste našli v sklopki Blake Lively’s

“Moja družina je od vsega,” nadaljuje. “Če bi pogledali nazaj daleč v mojo dediščino in videli, od kod prihajajo vsi, veste, da je čeden! Lepo je biti v tej državi, ki ima takšno raznolikost in takšno kulturo.”

»Zato, ker sem vreden tega«, je ikonično prepričanje, ki s tako dobrimi razlogi resonirati. Zdaj bolj kot kdaj koli prej je ta preprosta fraza močan opomnik za vse nas, ko se združuje ženska, narašča in stoji za njihova vrednost je vredna, vredna je, različni so oblike in velikosti, različne barve, lepi smo znotraj in zunaj, prijazni smo, pogumni smo, ranljivi smo, smo napačni, popolni smo. Vsakdo ima zgodbo, da povemo, zato me je tako premaknila kampanja “Vaša koža, vaša zgodba”. To je čudovita ilustracija, da smo v tem skupaj. In poslušamo se in proslavljamo vsako drug za naše podobnosti in naše razlike. Zdaj je to lepo. ” -Me :) #worthsharing #truematch LINK V BIO ZA SNEAK PEAK ��������

Fotografija, ki jo je objavil Blake Lively (@blakelively)

Ko je bila v nedeljo objavljena oglaševalska akcija, je Lively podala izjavo o Instagramu, ki pravi: “Ker sem vreden tega”, je ikonično prepričanje, ki s toliko razlogov resonirati. Zdaj bolj kot kdaj koli prej je ta preprosta fraza močan opomin Vsem, ki nas prihajajo skupaj, se dvignemo in stojimo za svojo vrednost. To je vredno. “

“Mi smo različne oblike in velikosti, različne barve, lepo smo znotraj in zunaj, prijazni smo, pogumni smo, ranljivi smo, smo napačni, popolni smo, vredni smo,” je nadaljevala. “Vsakdo ima zgodbo, ki jo je treba povedati, zato me je tako premaknila kampanja” Vaša koža, vaša zgodba “. To je lepa ilustracija, da smo v tem skupaj. In poslušamo se med seboj in se slavimo za naše podobnosti in naše razlike. Zdaj je to lepo. “

Gotovo je.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 − 19 =

map