Blake Lively praznuje svoj 30. rojstni dan s Cake in Anna Kendrick

Naši skrbi za 30-letnim Blakejem Livelyom so bili nič. Kljub temu, da je v petek (njen dejanski rojstni dan!) V dnevu dela na Torontu Enostavna prednost, igralka je našla čas za praznovanje mejnika.

V nedeljo se je mama dveh začela zdraviti privržencev Instagrama do bega danih posnetkov. Živahno je premaknila stvari s fotografijo, ki jo je posnela med super zvezdnimi draguljarji (in sorodniki) Ofire Sandberg in Lorena Švarc-aka Lively’s “sestre drugačne mame”.

Najboljše bday presenečenje = moje sestre iz druge mame @lorraineschwartz @ofirajewelz ������ Ljubim te do 40 let. Ampak ne dan dlje.

Objava, ki jo je delil Blake Lively (@blakelively)

Nato je Lively delil fotografijo celotne rojstnodnevne posadke, ki se je zbrala okrog mize slastnih tort. “Moja super sladka 16. … ampak kot 14 let pozno,” se je Blake jokal v napisu in označil svoje partnerje v praznovanju: avtor Angie Niles, sodelavka Anna Kendrick, upravitelj Justin Gray Gray Stone, neznana blondinka, kot tudi Sandberg in Schwartz.

Moj super sladek 16. … ampak kot pozno 14 let.

Objava, ki jo je delil Blake Lively (@blakelively)

Živahna je tudi pokazala nekaj njenih daril: bleščečega čarovnika Jacquie Aicheja in prazničnih balonov starejše sestre Robyn.

Ummm. Hvala vam, jajca! ������ (in se zahvaljujem sis @robynlively za balone!) Popolnoma bom lagal in povedal vsem, da vsak teden spreminjam 30.

Objava, ki jo je delil Blake Lively (@blakelively)

Kot posredovanje socialnih medijev je nov 30-letnik naredil fotografski kolaž z njo in njenim rojstnim dnevom. Clad v črtastem Aritzia duster ($ 225; aritzia.com), siva minđuša, bela tee in gepardi Christian Louboutin, živahno ušesa sredi morja cvetličnih aranžmajev in pečenega blaga.

“Zadnji brezplačni bday post: Zahvaljujem se vsem, ki so me poslali in se mi je zaljubil! Ljubim te vse. In vsem mojim prijateljem, ki niso, si mrtev za mene, “je živahno pisal, zaskrbljujoče poklicala tiste, ki so zamudili praznovanja.

Zadnji brezplačni bday post: Zahvaljujem se vsem, ki so mi poslali tretma in naredili svoj dan SO POSEBNO !!! Ljubim te vse. In vsem mojim prijateljem, ki niso, si mrtev za mene.

Objava, ki jo je delil Blake Lively (@blakelively)

POVEZANE: Glej Rojstni oder Blake Lively Wore za praznovanje njenega 30. stoletja

Izgleda kot blisk, Blake!