Blake Lively se strinja z adorable Baby Fotografija sama in njena čarovnica čarovnica sestra

In si mislil, da je Blake Lively danes krasen. No, ona je, ampak tudi ona je bila ena lepega otroka. Živahno je pred kratkim pokazala sliko o sebi kot čudovitemu otroku z veliko sestro Robyn Lively na višini njene Teen Witch stardom.

Izgleda kot fotografija (spodaj), je morda narejena na filmu iz leta 1989, saj ima Robyn (ki je igrala naslovni znak) in Dan Gauthier, ki je igrala svojo ljubezensko zanimanje za film (in ga je poimenovala #BradRheRedHotLover v živahnih damah). Blake je fotografiji poslušal smešno napis: »Samo jaz sem jasno, zakaj je eden od nas brez srajce.«

#TeenWitch (@ robynlively) #BradTheRedHotLover, in jaz … Sem samo jasno, zakaj je eden od nas brez srajce.

Fotografija, ki jo je objavil Blake Lively (@blakelively)

POVEZANE: Blake Lively May je pravkar oblikoval popolno obleko za poletno poroko

Živahni veliki sis Robyn se je vračal na zabavo z drugačnim lasastim picom iz seta Teen Witch. “Oh, moj bog, naletel sem na nekaj TROŠKOV! Da, res je, za prizori fotografije tvojega ljubljenega #TeenWitch!” igralka je v naslovu napisala:

Oh, moj bog, sem naletel na nekaj TROŠKOV! Da, res je, za prizori fotografije vašega ljubljenega #TeenWitch! Tukaj je #BradTheRedHotLover in neverjetno #Randa v številki #MostPopularGirl haha! #TOPTHAT #TBT ��

Fotografija objavila Robyn Lively (@ robylly)

Obe sestri Instagramminga sta očitno precej blizu, saj je Lively poimenovala njeno starejšo sestro kremo svoje mlade hčere, James, z njenim možem Ryanom Reynoldsom.

FOTOGRAFIJE: Najboljši videz Blakea Livelya kdajkoli

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

99 − 95 =

map