Blake Lively sprejema svoj prvi PCA v legalni barvi Swingy Fringe Mini

Blake Lively je na dobri poti na nagrado People’s Choice 2017. Ledena plavuša je svoj prvi PCA za najboljšo dramsko filmsko igralko osvojila na 43. sejmu predstave v sredo zvečer v Microsoft Theatre.

“To je več, kot sem kdaj lahko sanjal ali upal. Moja mama, me je vedno naučila kot otroka, ki si ne morem dovoliti, da te kdo omeji, “je rekla. “Precej kul. Hvala, mama! “Kako lepo! Seveda, ni hotela pozabiti, da bi ji hudičasto hubby poklicala, da bi vsi vedeli, kdo je šef: “Ne moreš ga imeti – on je moj!”

The Plitva zvečer je večer zvečer družinsko zadevo, tako da je njeno veliko sestro in igralko Robyn Lively, kot njen dan zvečer.

Ljudje's Choice Awards 2017 - Embed - Blake Lively Robyn Lively
Christopher Polk / Getty

Živahna, ki je pred manj kot štirimi meseci pozdravila svojega drugega otroka z možem Ryanom Reynoldsom, se je v Elie Saabu pojavila čista minijša obleka s precej obrobjem in iskrico, ki je še bolj poudarjala svoje žetone z zlatom in črnimi petami. Iskrla je z dragulji Lorene Schwartz in ji dal dolge, zlate ključavnice.

Ljudje's Choice Awards 2017 - Embed - Blake Lively
Jeff Kravitz / FilmMagic

Earlier in the day, se je zahvalila glam squad za njen morilski videz.

Zahvaljujem se vam na @lorealmakeup @kristoferbuckle @ rodortega4hair @lorealhair, ki mi je zdelo, da sem včeraj spal več kot 2 uri. #breastfeedingmama ��������

Fotografija, ki jo je objavil Blake Lively (@blakelively)

POVEZANE: Oglejte si vse pogledi iz nagrade Ljudska izbira leta 2017

VIDEO: Blake Lively in hčerke Ryan Reynolds naredijo svojo debelo z rdečimi preprogami

 

“Hvala vam na @lorealmakeup @kristoferbuckle @ rodortega4hair @lorealhair, zaradi česar sem izgledal, da sem včeraj spal več kot 2 uri. #breastfeedingmama, “ona” grammy.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 − 39 =

map