Bliznjice Jennifer Lopez izgledajo tako kot njena in očka Marc Anthony v svojih nočnih kostumih – poglejte!

Jennifer Lopez je oboževalcem v ponedeljek navdušila “Happy Halloween”, ko je objavila fotografijo svojih osemnajstletnih dvojčkov Emme in Maxa, oblečenih v vtis sezone.

Elegantne brate in sestre so bile popolnoma pripravljene v kostumih – Emme je naredil čudovito črno mačko, medtem ko je Max vzel stran od Nintenda in oblečen kot grozen Bowser iz Super Mario Bros.

Z J.Lom kot mamo ni nič čudnega, da so dvojčici ubili obleko – Lopezova garderoba je postala tako ikonična, da obstaja popolna stran v Wikipediji, posvečena eni od njenih oblek. Njena hči bo prej, kot kasneje, verjetno izvrstna ideja oblačenja kot različica njene mame za noč čarovnic – tukaj smo za to, Emme.

Ko so govorili o znameniti “najemi” Maxa in Emmeja, sta se dvojčka zdita, da sta podedovala Marc Anthony in lep pogled. Če ne bi vedeli bolje, bi predpostavljali, da je to bilo vračanje J.Lo in Anthony-resno, poglejte njihove obraze:

HAPPY HALLOWEEN ����

Fotografija, ki jo je objavila Jennifer Lopez (@jlo)

POVEZANE: Najboljši Halloween kostumi Celebrity skozi leta

 

VIDEO: 10 od večine J.Lo Instagrams Ever

Želimo Jennifer Lopez, Marc Anthony in njihov 8-letni mini-mes zelo veselo noč čarovnic! Oglejte si več kostumov slavnih v celotni galeriji.