Bomo kdajkoli v novice film? Emily Mortimer tehta v

Že dve leti od finala sezone Newsroom, vendar še vedno žalujemo na izgubo. Politična drama HBO Aaron Sorkin, ki je igrala Emily Mortimer kot ognjeni producent in Jeff Daniels kot sidro, je sledila kaskadnim dogajanjem na izmišljeni televizijski postaji za novice in se dotaknila dogodkov v živo, vključno z Bostonskim maratonskim bombardiranjem in atentat Osame bin Ladna. Torej, ko smo nedavno govorili z Mortimerjem za V stiluseptembrska izdaja, smo danes spominjali na predstavo in njegovo pomembnost.

“Kot član občinstva bi rad vedel, kaj ima Aaron povedati o tem, kaj se dogaja v svetu zdaj,” je dejala nedavno zjutraj na naši fotografski fotografiji ob jezeru v Južnem Salemu, NY “To je bilo tisto, kar je bilo tako briljantno, da bi ga napisal v predstavo – to je bila neverjetna služba, da bi nekdo razlagal nedavno zgodovino te dežele za nas in nas opomnil na način, ki vam daje tak pogled na to, kje smo na svetu. “

Najprej smo morali govoriti z Mortimerjem v Londonu – istega vikenda so britanski državljani glasovali za izhod iz Evropske unije – preden se je njeno načrtovanje nenadoma spremenilo. “Tako enostavno je živeti svoje življenje, ne da bi se ustavilo pogledati, kaj se dogaja, in potem se zgodi nekaj takega, kot je Brexit in misliš, O moj bog. To je trenutek, ko nenadoma dobite občutek za to, kaj se dogaja na svetu in kako je vse povezano. Vendar pa potrebuje nekaj takega, da se zgodi, da nehate živeti svoje življenje in se ukvarjati. Pogrešam to [Newsroom] kot gledalca bolj kot karkoli drugega. “

POVEZANA: Emily Mortimer razlaga, zakaj nosi Hazmat obleko v svojem novem filmu Spectral

Torej, ali je filmska prilagoditev možnost? “Težava je v tem, da filmi trajajo tako dolgo, da je bil idealen za televizijsko oddajo, ker je prišlo do tako hitrega preobrata,” je dodala, nato pa dodala: “Če bi se osredotočil na eno veliko zgodbo, potem da, vendar bi bilo manj o novicah in več o drami med ljudmi. Izvesti mora volilno priložnost! ” Hillary proti Trumpu? Bili bi lagali, če bi rekli, da se ne bomo zagotovo strinjali s tem.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − 40 =

map