Brad Pitt in Angelina Jolie sta sklenila skrbniško pogodbo

NADGRADNJA: Tiskovni predstavnik Angeline Jolie je izdala naslednjo izjavo: “To zavajajoče puščanje ni v najboljšem interesu otrok. Od začetka je bila Angelina osredotočena samo na njihovo zdravje in potrebe, zato je bilo tako pomembno, da je to zadnji sodno zaslišanje je treba voditi zasebno. Obžalovanja vredno je, da se je nekdo zaradi svojih sebičnih razlogov iztekel selektivni del zaupnega in zaprtega sodnega zapisa, da bi ustvaril netočno in nepravično sliko o tem, kaj se resnično dogaja. “

Z poletjem 2018 na nas, Angelina Jolie in Brad Pitt zadnji skrbništvo bitko je končno videli nekaj zaprtja.

Kot že poročali, Jolie snema Maleficent nadaljevanje v Evropi čez poletje in hoče šest svojih otrok (Maddox, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, Knox, 9 in Vivienne, 9), da ostanejo z njo v času trajanja streljanja.

Medtem bo Pitt snemal Quentina Tarantina Včasih v Hollywoodu (v, ste ga uganili: Hollywood – tudi iz U.K. iz nekega razloga), in želi, da so njegovi otroci blizu doma.

Končno je bil dosežen sporazum za pet otrokove otroke – najstarejši Jolie-Pitt, Maddox, dobi izbiro koliko časa bi želel preživeti z vsakim od staršev.

Po sodnih dokumentih, ki jih je pridobila E !, je sporazum naslednji: Pitt bo imel otroke od 8. junija do 17. junija štiri ure na dan, medtem ko v Londonu (Jolie ima najemnino v mestu). Od 27. junija do 1. julija bo Pittu dodeljena skrbništvo za 10 ur na dan. Igralec je prav tako pridržan pozneje v juliju.

Odločba sledi poročilom, da je sodnik v zadevi Brad in Angelina za razvezo odločil, da otroci Jolie-Pitta nimajo razmerja s svojim očetom in da je “kritično, da ima vsak od njih zdrav in tesen odnos s njihov oče in mati. “

'Maleficent' Costume And Props Private Reception - Red Carpet Arrivals
Fred Duval / Getty Images

POVEZANE: Zakaj bi Angelina Jolie lahko izgubila skrbništvo svojih otrok Bradu Pittu

Anonimni vir je povedal E! da sta obe stranki našli sporazum “obojestransko sprejemljiv”, v katerem je navedel, da se je Pitt “počutil, kot da je dejansko imel besedo in da je sodišče videlo njegovo stran” in da so “navdušeni” zaradi rezultatov.

“Zdi se, da je to velika zmaga,” je nadaljeval vir. “To je velik korak in upa, da se bo še naprej vračal na progi z vsakim otrokom.”