Brisačo Britney Spears-jevega prstnega odtisa je preveč očarljiva

Britney Spears nas snema z njo krasno novo frizuro.

Mama dveh je v ponedeljek odšla v Instagram, da je pokazala svojo novo “narediti”, s svojimi osvežili plesne medne plavutke. Spears je pokazala njen teksturiran videz, tako da je ustvarila nejasne obraze v treh samozavahah, s katerimi je naredila Instagramov kolaž. “Moja nova frizura,” je napisala v napisu skupaj z vrsto emoji frizuro.

Moja nova frizura, ki si jo želela ������������

Fotografija objavila Britney Spears (@britneyspears)

Njen sin je dobil tudi sekanje lastnih plavolasih las. Nasmehnil se je za kamero v drugih objavah Spearsa Instagrama, ki mu prikazujejo sredi stylinga. “Moj sin izgleda tako lep s svojo novo frizuro,” je dodala sladki posnetek.

Moj sin izgleda tako lep s svojo novo frizuro ��♂️��♂️��♂️��♂️��♂ prebival

Fotografija objavila Britney Spears (@britneyspears)

Spears ljubi, da ujame svoje čudovite družinske trenutke na Instagramu in pogosto piha o svojih dveh sinih, Sean Preston, 11 in Jayden James, ki je star 10 let. Fantje so skoraj v letu starosti narazen in so pred kratkim praznovali svoje rojstne dneve. 

WATCH: Najboljši trenutki za lepote iz glasbenih videoposnetkov Britney Spears

POROČILO: Britney Spears se je udeležila Londona, je dala svoj britanski naglas in “zelo vroče” bajkerje

Pevec “… Baby One More Time” je skoraj v četrtem letu svoje novo prenovljene Las Vegas rezidence na AXIS v Planet Hollywood Resort in Casino, z naslovom Britney: Kos iz mene. V oddaji so se v letovišče odhajale ogromne množice, da bi Spears izvedla nekaj svojih najbolj znanih hitov, kot so “Womanizer”, “Me Against the Music” in “Toxic.”