Britney Spears izgleda nerodno prežarana v najnovejšem Gym Selfie

Še en dan, druga Britney Spears, druga generacija ljubezni, ki je povzročila zavest.

V torek, 35-letna pop ikona je vzel v Instagram, da pokaže svojo impresivno tonikano telo, nas opomni še enkrat, da zadene telovadnico. V vrsti snaps, mama dvoje flaunts svoje neverjetno fit telesa v par majhen maroon kratke hlače in razkrivajo teal športni modrček.

Zdi se, da je Spears temeljito uživala v vadbi, kar je razvidno iz njenega časa, ki ga je preživel z lahkoto pred ogledalom od tal do stropa, pri čemer je iztegnil jezik in preklopil svojo pričesko.

Caption-pamet, pevka “Toxic” je pustila, da svoje telo govori in predstavila zbirko gramov samo z emoji: dva cvetja hibiskusa in dve jabolki.

��������

Objava, ki jo je delila Britney Spears (@britneyspears)

Kljub temu, kako izgleda na socialnih medijih, je sama sama pokazala, da ne želi preživeti veliko časa v telovadnici. “Všeč mi je, da je moja vadba učinkovita v kratkem času,” je pojasnila v intervjuju z Zdravje žensk. “Začnem z 20 minutami intenzivnega kardio-ponavadi tekem-premaknem se na brezvetrske uteži, uteži v telesu, kot so push-up, squats in sit-up, nato pa ga zaključite z odsekom.”

No, Britney, karkoli že počneš delati!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 24 = 29

map