Calvin Harris pravkar razkril, kaj je obžaloval o njegovem Taylor Swift Breakupu

Spominjanje je 20/20, prav?

Lansko leto se je vse zdelo lepo in dandy, potem ko sta Calvin Harris in Taylor Swift rekla, da se je zaprla v začetku poletja 2016. “Edina resnica je, da se je odnos končal in kar ostaja ogromno ljubezni in spoštovanja” ko je govoril, ko so se glasbe vrnile iz svoje romantike.

Kmalu zatem je Harris spustil vročo novo skladbo, ki je vzela poletne sezname predvajanja, “To je tisto, za kar ste prišli.” Skladbo in videoposnetek sta predstavljala Rihanna. In potem, nekako, je bilo razkrito, da je Swift, ki je dejansko soustvarjal pesem, prvotno zalotil svojo kritno umetnost v Coachelli lani aprila.

Calvin Harris - Taylor Swift
Kevin Mazur / BMA2015 / Getty

Po tem, stvari so grdo. Odšel je na Twitter, da se brani sam, pesem in nizki napad Swift. “Napisal sem glasbo, ustvaril pesem, uredil in rezal vokale. In najprej je želela, da je ostala skrivnost, zato je bil psevdonim, «je zapisal, da je dal druge tweets, ki pojasnjujejo, zakaj je bil ranjen. “Mislim, da ste srečni v svojem novem razmerju, na katerega bi se morali osredotočiti, namesto da bi poskušali raztrgati svoje bivše BF-a za nekaj storiti.”

Sedaj se zdi, da Harris obžaluje svoja sporočila v družabnih medijih. V intervjuju z GQ UK, DJ odpira situacijo. “Bilo je povsem napačen instinkt,” je dejal. “Ščitil sem tisto, kar vidim, ker je moj talent na svetu zanemarjen. Počutilo se je, kot da so stvari pograbile nad menoj, in to je bilo, ko sem se strgal. “

POVEZANI VIDEO: Realni stroški bivanja v Taylorju Swiftu

 

Harris je nato pojasnil, kako se je njegov odnos s Swiftom spremenil, ko so ga klicali. “Posledice odnosa so bile bolj močno objavljene kot sami odnosi. Ko smo bili skupaj, smo bili zelo previdni, da to ni medijski cirkus. V tem smislu je spoštovala moja čustva. Zdaj vidim, da je ta stvar v Twitterju kot rezultat mene podlegla pritisku. Minilo mi je, da sem spoznal, da nič od tega ni pomembno. Jaz sem pozitiven človek, «je dejal.

POVEZANA: Lady Gaga pravi, da bo lahko kmalu spustila novo glasbo

Tam imaš.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 − 35 =

map