Cameron Diaz in Benji Madden se zvečer oženita!

Uradno je, dobro skoraj: Benji Madden in Cameron Diaz bosta postala mož in žena! Zvezdni par bo zvečer začel z letom 2015, ko se bo zvečer poročil na intimni slovesnosti v Beverly Hillsu v Kaliforniji., Ljudje potrjuje.

Poročila o parih naj bi se odvijala v Cameronovem domu pod sanjskim cvetnim šotorjem na svojem dvorišču, kjer se jim bodo pridružili prijatelji in družina, med njimi Drew Barrymore, Benjijev dvojček brat Joel Madden in njegova žena Nicole Richie, ki sta pravzaprav predstavila mladoporočenca.

FOTOGRAFIJE: Najboljše slavne poročne obleke Ever

In govoriti o eni romantični viharji: par se je začel mimo leta 2014 in se zaljubil v naslednjo stopnjo, ko so se ukvarjali tik pred božičem. Le nekaj tednov kasneje so se zdelo, da niso več čakali, da postanejo ena – čez vikend, Diaz, 42, in Madden, 35, gostila intimno vaja večerjo v Los Angelesu, in igralka je prav tako praznovala svojo prihajajočo poroko z bachelorette zabava.

Želimo vse najboljše za srečnega para na njihovem bližnjem “I Dosu”, in ne moremo čakati, da vidimo, kaj nevesta nosi za svojo veliko sprehod po hodniku!

FOTOGRAFIJE: Najbolj eleganten videz Camerona Diaza