Cameron Diaz sijoča ​​v Orange Summer Sundress v L.A.

Cameron Diaz je vse v zvezi z ljubeznijo kože, v kateri ste. Torej, kaj počne, ko je čas, da ga prilagodite dnevnemu izletu? Samo to.

V ponedeljek v LA je 43-letna blondinka lepo očarala z Mercedes-Benza v hotelu Montage Beverly Hills in stopila ven iz avtomobila, ki je imela zanimivo rožo, ki bi si jo radi radi želeli lastiti. Diaz je zdrsnil v sončno oranžno obleko, ki ni izgledala nič drugega kot prijetno. Izenačila je s plaščimi sandalami iz kamele in sivo torbico za dobro mero.

Cameron Diaz Orange Dress - Embed 2016
AKM / GSI

In medtem, ko se lahko obleka na prvi pogled zdi malo priložnostna, ji je uspela prevzeti stopnjo z metanjem pozlačenih dodatkov, kot so tanki zapestnice in prepleteni uhani iz lestenec. Igrala je tudi svojo svežo lepoto s (kaj še?) Nasmehom A +.

Kar se tiče, kako se Diaz počuti o staranju, je zvezda nedavno povedala V stilu ženske preprosto postanejo boljše s časom. Kako to? “Ne opravičujejo se ves čas. S spoštovanjem se držijo in so bolj dovzetni za ranljivost. Nekaj ​​res lepo, če ste dovolj močni, kdo si dovolite to svobodo. Samo sebe se učim, «je rekla.

POVEZANE: 16 Famous Virgos, ki praznujejo rojstne dneve v naslednjih nekaj tednih

Ne moremo se več strinjati.