Candice Swanepoel se vrne k svoji vlogi kot VS Angel po otroku

Bilo je le osem mesecev nazaj, da jo je Candice Swanepoel rodila v oktobru in zaročenka Hermana Nicolija, vendar pa tudi materinstvo ni moglo upočasniti supermodela, da se je vrnil v nadčloveško obliko. 

Od pozdravitve njenega sina, je 28-letnik brez težav stopil v vlogo nove mame, s seboj delil srčni listek dueta na počitnicah na plaži in v postelji, pri čemer je Swanepoel oblečen v bikiniji in spodnjem perilu. In medtem, ko je v modelski bazen pomaknila prst z oglaševalsko kampanjo Gap Kids, sva se v celoti vrnila na sceno piste. 

VIDEO: Kim Kardashian Westova post-baby transformacija 

Srečno 2017 od nas ��

Objava, ki jo je delil Candice Swanepoel (@angelcandices)

Otroci plemena

Objava, ki jo je delil Candice Swanepoel (@angelcandices)

Moj otrok angel za @gapkids, ki izkoriščajo @everymomcounts v režiji @misslivalittle @paolakudacki ���� #mothersday #love

Objava, ki jo je delil Candice Swanepoel (@angelcandices)

No, čakanje je uradno končano, saj je Victoria’s Secret razkrila zakulisni videz povratka modela Angel kot novega videoposnetka Instagrama. V najnovejši kampanji, Swanepoel razglaša svoj neverjeten post-baby bod v vrsti poz, vse dokler nosijo belo čipko s tanko telo. Južnoafriška lepota je nosila črni eyeliner in pustila njene lase navzdol v kaskado valov. 

Uradno je: @angelcandices se je vrnil! ����

Objava, ki jo je delila Victoria’s Secret (@victoriassecret)

Na koncu videoposnetka se pod naslovom beleži: “Ona se je vrnila.” Seveda ni več besed nujno.

POVEZANE: Candice Swanepoel objavi “brez sramu” Selfie po zdrsu nazaj v njene drage dukes

Predvidevam, da bomo morali do konca decembra čakati na Victoria Fashion Show, da bi videli Swanepoel v svoji popolni supermodeli slavi.