Cara Delevingne postane skoraj nude v novi YSL Beauty kampanji

Cara Delevingne še nikoli ni bila ujeta, da bi ugriznila jezik ali se skrila, kdo je res, zato ni presenetljivo, da je skoraj vsa ostala v svoji najnovejši oglaševalski akciji.

The Papirna mesta igralka je zelo malo zamislila domišljijo v najnovejših posnetkih za YSL Beauty. Sultry image (na vrhu) je delil na računu blagovne znamke Instagram in prikazuje Delevingne, ki je ležal na usnjenem stolu, goli za črnega blazerja, in Rouge Pur Couture šminko Yves Saint Laurent Beauté. Naslov je pojasnil: “Barva, ki je tako krepka, da bi se brez nje počutila gola”.

To ni prvi model, ki dela z ikonsko oznako. Njena zavidljiva obrvi in ​​tanek silhueta sta bila od leta 2013 del YSL-ekipe, toda to bi lahko bila ena od zadnjih oglaševalskih akcij, v katerih bomo videli Delevinge. Pred nekaj tedni je 23-letnica izrazila, da je bila opravljena z modeliranjem in namesto tega se namerava osredotočiti na svojo igralsko kariero in druga prizadevanja. Ne glede na to, katera pot se Delevingne odloči sprejeti, se bomo tukaj ukvarjali z njo.

POVEZANI VIDEO: YSL La Laque Couture Popolna Nail Polish

FOTOGRAFIJE: 23 Times Cara Delevingne nas je preobrazila, ko smo se spet dotaknili obrvi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

72 + = 73

map