Cardi B se je zaključila z razlago, zakaj stoji Fiancé Offset

Cardi B je tako več pojasnjuje, zakaj stoji pri njenem zaročencu Offset, potem ko se je pojavila novica, ki jo je domnevno obvaroval.

Še nekaj mesecev po tem, ko so se videoposnetki pojavili na spletu, ki je domnevno prikazoval Migosovega raperja z drugo žensko, je odkrita hip-hop zvezda postala odkrita glede svojega razmerja in se obrnila nazaj na njene kritike o tem.

“Tako kot vsi pridejo po vratu,” je povedala Cosmopolitan. “Kot” Zakaj ga ne zapuščaš? ” Imate nizko samospoštovanje. “Nimam nizke samozavesti. B-, vem, da izgledam dobro. Vem, da sem bogat, vem, da sem nadarjen. Vem, da lahko dobim vsakega moškega, katerega koli košarkarja, nogometaša. Ampak želim s svojim človekom izrabiti svoje sranje, zato mi ni treba pojasniti, zakaj. Nisem tvoja lastnina. To je moje življenje.”

TK
Astrid Stawiarz / Getty

Ker nihče ni popoln, še posebej ko gre za ljubezen, je nadaljevala in spraševala, ali so ti kritiki le kdaj dali “popolni moški” ali nikoli niso dali “koncesije” za ljubezen. “Od kdaj so vse te ženske daleč s pastorji in đakoni?” Je dejal Cardi. “Vzel bom svoj čas in odločil se bom o svoji odločitvi … naj se ukvarjam s tem, kako se z njim ukvarjam.”

“Ni prav, kaj je storil, ampak ljudje ne vedo, kaj sem storil, ker nisem angel.”

Duo se je rodil že od začetka leta 2017. Offset je vzel svojo zvezo z naslednjo stopnjo, ko mu je lani postavil vprašanje na koncertu v Philadelphiji.