Carrie Underwood je noseča s svojim drugim otrokom

Carrie Underwood se pripravlja na udarce, udarec, udarec, ker da, noseča je s svojim drugim otrokom z možem (in bivšim NHL igralcem) osmih let, Mike Fisher.

Princesa kmečke glasbe je v sredo zjutraj delila novice v Instagramu v istem posnetku, v katerem je delila informacije za njeno prihodnjo leto 2019 Cry Pretty turnejo. “Imam veliko novic, ki jih lahko delim z vami,” je rekla v posnetku. “Mike, Isaiah in jaz smo povsem nad mesecem in veseli, da v naš ribnik dodamo še eno malo ribe.”

Ooh baby imamo paket podatkov, ki jih lahko delimo z vami! Kliknite tukaj za informacije o The Cry Pretty Tour 360! #CryPrettyTourBundle # CryPrettyTour360 #CryPrettyAlbum @CALIAbyCarrie http://www.carrieunderwoodofficial.com/

Post je delil Carrie Underwood (@carrieunderwood) dne

V čast #CanadaDay sem mislil, da bi objavil pic o meni in moj najljubši kanadski … včeraj zvečer. Pošiljajte veliko ljubezni do vse moje družine in prijateljev na Velikem belem severu! ���� ❤️���������������� nevar����⛸����������☃����⛸����������☃����⛸����������☃������������

Post je delil Carrie Underwood (@carrieunderwood) dne

Moji fantje delajo zabave (in malo manj produktivne, toda vse je v redu)! #StayThePath @caliabycarrie ��: @erinoprea

Post je delil Carrie Underwood (@carrieunderwood) dne

Njena kratkoročna druga riba bo plavala vzdolž njegovega 3-letnega sina Isaije Michael. Zanimivo je, da je novica prišla teden dni po tem, ko se je podjetje Underwood soočilo z nekaterimi kritikami, potem ko je predlagalo, da v intervjuju Redbook. “Imam 35 let, zato smo morda zamudili priložnost, da imamo veliko družino,” je povedala reviji.

“Vedno govorimo o posvojitvi in ​​o tem, ko je naš otrok ali otroci malo starejši. V tem času smo srečo, da smo del organizacij, ki pomagajo otrokom, saj naša pozornost prav zdaj v našem življenju pomaga številnim otroke, «je rekla. Nekateri oboževalci na Cvrkutati niso bili zadovoljni, mnogi pa so opozorili na nedavno študijo, ki jo je objavila New York Times, ki je pokazala, da se je povprečna starost novih mame povečala z 21 leta 1972 na 26,3 leta 2016.

POVEZANE: Carrie Underwood je zasnoval najcenejše dostopne poroke

Če se je premaknila vaš um, je Underwood preživel veliko časa, ki je začel delovati v začetku tega leta po vrnitvi v središče pozornosti na nagradah ACM 2018 v aprilu po padcu, ki jo je pustila z lomljenim zapestjem, več kot 40 šivov in meseci okrevanja. Ker je večkrat vzela v Instagram, da bi posodobili svoje življenje kot zabavljač in mama.

“Ustvarite prostor in se naučite, kako pomemben je družinski čas, in da lahko preživite nekaj časa in izkopljete nekaj od tega in morda pojdite na počitnice in morda greste na križarjenje – to je pomembno za , kot sem rekel, vzemite čas za družino, “je povedala Ljudje v aprilu najti ravnotežje. “To je vse, kar je v redu.”

Čestitam, dekle.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 7 = 12

map