Carrie Underwood s svojimi očmi deli prvo očitno fotografijo po zaslišanju 40 šivov

Carrie Underwood se vrne v običajno poslovanje v glasbenem ateljeju, ko je nekaj mesecev nazaj trpela grdo padec. Novembra je pesmica zlomila zapestje, ki je padla na njene korake, ki so ji tudi pustile več kot 40 šivov na obrazu, in od takrat ni objavila veliko na socialnih medijih.

Medtem ko so oboževalci ujeli pogled na njen obraz z delno zakritimi samozavesti, objavami prijateljev in glasbenimi videoposnetki, Underwood zdaj naredi stvari kristalno jasno tako da si deli fotografijo svojega lastnega profila. 

Carrie Underwood
Michael Loccisano / Getty; Carrie Underwood / Twitter

Na sliki, ki je ostala brez napisa, Underwood gleda navzgor, medtem ko sedi v snemalni studio v stisnjeni hoodie. Njene lase se potegnejo nazaj v lepenko in njen obraz je jasno viden brez brazgotine na vidiku.

V januarju se je Underwood bolj odkrito pogovarjal o travmi njenega padca.

“Obstaja tudi še en del zgodbe, o katerem nisem bil pripravljen govoriti, ker sem še vedno živel, in veliko je bilo negotovosti o tem, kako se bodo stvari končale,” je zapisala. “To je noro, kako lahko naključna nesreča spremeni vaše življenje.”

POROČILO: Carrie Underwood se vrne v glasbeni video po njeni strašni nesreči

“Poleg tega, da sem zlomil zapestje, sem mi nekako uspelo poškodovati obraz. Poškodoval vam bom grozne podrobnosti, a ko sem prišel iz operacije v noč moje jeseni, je zdravnik rekel [Underwoodovemu možu] Mikeu, da je dal med 40 in 50 šivov. “

Od takrat se je pojavila v glasbenem videu za njeno pesem “The Champion”, vendar je še vedno nejasno, ali je bila posneta pred ali po njej.