Cast of the Hills bo ponovno združil v VMA in mi smo obupani za odgovore

Ljubezen! Prijateljstvo! Internships at Teen Vogue!

Kdor je preživel prosti čas, je gledal MTV Hribi ve, kako si ogroža bogate (dobesedno) in pogosto nevidne (kaj je resnično) življenje skupine sveže kovanih, 20 – nekaj Angelenos je bilo za milijone gledalcev med letoma 2006 in 2010. Za nepredvideno, “realnost kaže” ( nam naivna mladina pozneje je spoznala, da je bila močno skriptirana) zapisala dramatična poročila o prvotni glasbi z Lauren Conrad, Audrino Patridge, Whitney Port, Lo Bosworth, Stephanie Pratt, Jason Wahler in Brody Jenner (!!) da ne omenjam občasnih pojavov, ki jih je zagrešil Kristin Cavallari.

The Hills Lead
Michael Tran / FilmMagic

The Hills Embed
Kevin Mazur / WireImage

Začetek zvonjenja?

Moški in ženske na sejmu so se preselili, da bi živeli ločeno življenje – Conrad in Port sta postala mater, na primer, medtem ko sta se Spencer in Heidi Pratt poročila in se zaljubila v kristale – zdaj pa se zdaj vrnejo skupaj. Pravzaprav se ponovno srečanje v resnici dogaja neverjetno kmalu, osem let kasneje Hribi se je končal.

The Hills Embed
Vince Bucci / Getty Images

POVEZANE: Eden od prvih Aretha Franklin Tributes dobi Courtesy Ariana Grande

Ljudje poroča, da se bodo glasovi ponovno združili na rdečo preprogo v ponedeljkih MTV VMA v ponedeljek 2018, kjer bodo pripravili “veliko obvestilo”. Nobena beseda o ničemer ne bo, ne pa kateri člani se bodo prikazali in ne težo objave razmerje Lauren in Kristin (mnoge so se množili). Toda ena stvar je zagotovo: to je posadka, ki res, res, res so šli na svoje ločene poti, zato bi morala biti možnost, da bi jih vsi skupaj pod eno streho, na eni fotografiji, razstrelili misli tisočletij po vsem svetu.

Kot Ljudje dodali so, nekdanji častniki, kot je Cavallari, že prej nakazali na možnosti ponovnega zagona, zato je mogoče, da je čas končno prišel. Do ponedeljka je ostalo še vedno napisano.