Cate Blanchettova lase je uradno vstopila v stanje bob

Obstajajo bobi in potem obstajajo bobs. V svetu hollywoodskih odbitkov so bili lobi eden od vladajočih slogov v preteklem letu, ko je novi celeb cut označen kot bob, običajno le flertira na krajši strani lupine.

Ampak, nova pričeska Cate Blanchett prikazuje, kako izgleda pravi bob. 47-letna igralka je bila včeraj v nedeljo zaznana na ulicah New Yorka. Nekoliko odtenki in bistveno krajši, ušesni paši, ki se zdijo rahlo blistavi od njene nedavne rose zlate barve. 

Cate Blanchett New Hair Embed
Felipe Ramales / Splash News

POVEZANE: One Beauty Look Cate Blanchett Wishes Nikoli ni poskušala  

Blanchett ni tuje, da dramatične spremembe las spremenite, ali so načrtovane ali pa se razpoloženje počuti. Že zadnjič, ko je igralka imela bob, je bila pred več kot dvesto leti, ko je dala premišljeno potezo, da je lase prerezala v bob, preden je šla rdečo preprogo Oskarja leta 2016. Ni treba posebej poudarjati, da je njeno mesto na vsakem najbolje oblečenem seznamu v tisti noči dokazalo, da se je impulzna preobrazba las izplačala.

VIDEO: Cate Blanchett: 50 najbolje oblečenih v Hollywoodu

 

Prvič si oglejte Blanchetovega krajšega reza in kliknite na našo galerijo, da si ogledate več letošnjih sprememb v laseh.