Cazzie David razkrije, zakaj se ne bo nikoli premaknila iz njene oče Larry David’s House

Cazzie David, burgeoning komedija zvezda in hči Larry David, pojasnjuje, zakaj ona ne bo pustila očeta doma sam. Njena spletna serija, Osemdeset, zdaj pretakanje.

Glede na najnovejšo analizo raziskovalnega centra Pew, Američani, stari od 18 do 35 let, bolj verjetno živijo s starši kot kadar koli prej. Jaz sem del te frakcije – potem sem se po končani šoli preselil nazaj v hišo očeta in tam že skoraj dve leti. 

Ko se vrnete domov, vas hitro opomni na vse prednosti in slabosti svojega prejšnjega življenja. (Pros: brezplačna hrana, brez najemnine in splošen občutek varnosti. Upanje: ne morete kaditi plevela, kjerkoli želite.) Vendar noben od teh dejavnikov ni izrecno prispeval k mojemu odločanju; Živim doma, dokler lahko, ker želim preživeti čim več časa z očetom, preden umre. 

Ja. Umira. Ne, ni bolan – niti ni bil diagnosticiran ničesar. Kakorkoli že, še ne. Toda nekega dne on volja umreti, ker vsi umrejo. Torej, vsak trenutek z očetom je treba ceniti. Ja, v dobrem zdravju je in upam, da bo 130, ko bo odšel, vendar ni pomembno. Šel bo nekega dne. 100-odstotno se bo zgodilo, ker nihče še nikoli ni umrl. 

VIDEO: Ellen Bursts v solze kot Portia de Rossi ji daje najboljši dar

POVEZANE: Larry David in Bernie Sanders sta legitimno povezana

Zdi se, da je to ena tistih stvari, ki jih ljudje “poznajo”, vendar v resnici ne vem. Na splošno razumejo, da bodo ljudje, ki jih ljubijo, umrli, vendar jih ne smejo globoko spuščati, kajti če bi to storili, mislim, da bi se obnašali bolj kot jaz: porabili vsak možen trenutek s svojimi starši in pahnili o njihovem prihajajočem prehodu druga stran. 

Moj oče sedi na kavču skoraj vsako noč, ko gleda film iz 40-ih let. Stari filmi so dolgočasni zaradi mojega starosti in naprednega ADD-ja, vendar bom z veseljem, zaradi zgoraj omenjenih razlogov, sedel zraven njega in gledal, kako stari na zaslonu. 

Rekel bo: “Sobotna noč. Zakaj se ne boš družil s svojimi prijatelji? Pojdi narediti nekaj. «Povedal mu bom, da lahko to storim kadarkoli, ampak» Koliko večkrat bom lahko sedel poleg očeta, ko gleda film? «Odgovoril bo:» Kaj ste vi govoriti o? To počnemo vsak večer. «In mislim si, da:» Ja, vsako noč … dokler ne umrete! « 

POVEZANE: An SNL Star ima tattoo obraza Hillary Clinton-Ona jo ljubi!

Zato se še naprej obnašam, kot da bi imel oče terminalno bolezen. Vsakič, ko mi daje nasvet ali reče nekaj smešnega ali inteligentnega, bom začel malo jokati, ker bo umrl in ne bom mogel več povedati teh stvari. 

Vsak dan se približuje smrti, in se približujem, da živim skozi svojo najljubšo osebo v svetu, ki ga ni več. Ne vem, kako ne razmišljam o tem, dokler ne pride čas. To ni tako, kot sem jaz roll. Rad bi se duševno pripravil na najhujše. Vsak dan. Priprava. 

Gledanje zadnjih letih mojega očeta, preden umre, je do sedaj dobro. Skupaj preživljamo veliko časa in mislim, da ima podjetje v hiši. V času, ko bi hotel dati domov ali narediti še kaj drugega, bi mu bil neprijeten, da bi ga dejansko prinesel veselje, preden je udaril vedro. Vendar me ne zanima. Tudi če bi želel biti sam, ne bi zahteval, ker gre za pripravo jaz za njegovo smrt, ne pripravlja njega. Morda je bolan od mojih nadležnih prijateljev ali pa sem razočaran, da pustim kozarece v umivalniku ali pa ga prebudim, ker sem nazdravil sredi noči. Ampak v redu je, če me moti. Ker sem bolj nadležna, da umira na prvem mestu.

Za več zgodb, kot je ta, izberite marčevsko številko V stilu, na voljo na newsstands in za digitalni prenos zdaj.