Celebrity Bridal Designer Amsale Aberra umre v starosti 64

Bridal designer Amsale Aberra je umrl v nedeljo v starosti 64 let Hollywood Reporter, umrla je po bitki z rakom maternice.

Aberra se je v osemdesetih letih prejšnjega stoletja povečala, saj je ustvarila podcenjeno obleko in silhueto v obdobju, ki je bila precej nadvladna. V zadnjih letih je etiopski rojen oblikovalec razvil čisto A-seznam, ki sledi. Njena zasnova je bila pogosto vidna v filmu in televiziji: Julia Roberts je titularna Pobegnila nevesta nosil Amsale, kot tudi znak Kate Hudson v Nekaj ​​izposojenega.

Hilaria Baldwin je oblečena Amsale za svojo poročno poroko v letu 2012 igralcu Alecu Baldwinu, Jessica Alba pa je na poročno prvenstvo v letu 2013 nosila tudi modro obleko za poročne modre obleke.

@amsale

Objava je delila Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

At AberraZahtevo, Amsale bo potekala z začetkom svoje kolekcije spomladi leta 2019 13. aprila.

POVEZANI VIDEO: Kaj naredi poročno obleko tako drago?

V izjavi je izvršni direktor Amsale Neil Brown pohvalil pokojnega oblikovalca prizorov, ki je pisal: “Amsale ni bil le navdih za podjetje, ampak nekdo, ki je z njo moč, prijaznost in ponižnost navdihnil in vplival na vse okoli sebe. Skupaj sva skupaj skupaj delala skupaj 360 stopinj našega življenja in preveč dobro poznam njen ustvarjalni genij in njeno neskončno dobroto. Besede ne morejo izraziti osebne izgube, ki jo čutimo, vendar smo naslaženi s plazom podpore, ki smo jo prejeli, in zavezanostjo naše ekipe, da nadaljuje z Amsalejevo zapuščino. “

Zamudili boš, Amsale.