Channing in Jenna Dewan Tatum so tako v ljubezni pri Disneylandu

Če še niste mislili, da sta Channing in Jenna Dewan Tatum bili najljubši par v Hollywoodu, bodo njihovi najnovejši izleti postali preobrat. Duo je v sredo v četrtek pripeljal svojo 4-letno hčerko Everly v Disneyland in med zabavnim izletom niso mogli pomagati, ampak so pokazali nekaj čudovitega PDA.

Dewan Tatum je oblečen v črni dolgi rokav z visokimi pasu hlačami in zelenim jopičem, vezanim okoli bokov. Na srčkan par ušesnih mišic je dala nekaj posebnega do njenega pogleda z nizkim ključem. Njena hubby barva usklajena v vojski zeleni baseball cap in črna majica z nahrbtnikom, pritrjen na hrbtu.

Tatum Disneyland
Snorlax / MEGA

Mlada družina je imela eksplozijo na vožnjah, Dewan Tatum pa je snemal tudi videoposnetek Mala morska deklica vožnja med poslušanjem animatorskega Arielja.

Ampak to ni bilo zabavno in igre v Disneylandu včeraj. Deli v parku so doživeli izpad električne energije, pri čemer so nekateri kolesarji v temi (dobesedno!). Medtem ko ne vemo, ali je na te celebe vplivala zatemnitev, se jim ni zdelo, da bi zmanjkalo duha.

POVEZANE: Channing Tatum je Jenna Dewan napisal najbolj romantično rojstno sporočilo

To ni vse, kar smo videli ta klet Tatum ta teden: Mama Jenna je delila slatko fotografijo njene hčerke Everly na božiču, ki je nosila najmanjše monogramirane pižame.

��❤️����

Objava je delila Jenna Dewan Tatum (@jennadewan)

Vedno se skačujemo nad to čudovito družino.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 80 = 85

map